Dissabte 28 d’abril Pego celebra la Fira del Llibre

La Regidoria de Cultura reedita l’experiència que va posar en marxa l’any passat per a promoure la lectura entre la ciutadania de Pego. A les 11 del matí s’inaugura i es podran trobar expositors, venda de llibres, tallers, contacontes, presentació de llibres i concerts per a tots els públics.

El 23 d’abril es va celebrar mundialment el Dia del Llibre. A Pego, este dissabte 28 d’abril, la Regidoria de Cultura organitza la Fira del Llibre. Ho torna a fer després de la bona resposta de públic que va tindre l’any passat, quan es va recuperar este esdeveniment al voltant dels llibres que fa molts anys enrere ja es feia al Passeig Cervantes.

L’any passat l’experiència va ser més modesta, però en aquella Fira del Llibre, explicava la regidora de Cultura, Laura Castellà, tot i ser més modesta «per veure com reaccionava la gent». Aleshores, ja van eixir les llibreries de Pego i estes i l’editorial convidada van aconseguir èxit de vendes. Estos bons resultats van fer concloure que al voltant del Dia del Llibre «era una bona data per a ampliar aquesta activitat i fer-la més gran». És per això que enguany la Fira del Llibre de Pego compta amb la col·laboració, no només de les llibreries del poble i d’una editorial, sinó que també participa la comunitat educativa i el grup de dones Cabal.

El Passeig Cervantes serà l’escenari urbà on es munte la Fira del Llibre de Pego que oferirà activitats durant tota jornada. Esta s’inaugura a les 11 del matí i allí es podrà gaudir d’expositors, venda de llibres, tallers i activitats diverses. Un programa dirigit a tota la població, sense distinció d’edats.

Programació de la Fira del Llibre de Pego que tindrà lloc este dissabte, 28 d’abril al Passeig Cervantes:

– 11h. Inauguració

– 11 a 12h. Tallers a càrrec de la comunitat educativa

– 11.30h. Concert del cantautor Tomàs de los Santos.

– 12h. Entrega de premis del concurs de dibuix convocat per les AMPA. El dibuix guanyador ha estat obra de Cristian Roselló Sendra, que cursa 6é al CEIP Ambra. Ens mostra a un xiquet que viatja en avió, en el seient que té finestra i, per esta el podem veure llegint un llibre que té a les seues mans. El lema: ‘Llegit és viatjar’

– 12h. Concert infantil a càrrec de Ramonets.

– 17h. Contacontes organitzat per Cabal: ‘El Color de la gateta’

– 18h. Presentació del llibre ‘Nice to meet you‘ (Mira que bé, de topar amb tu) de Jesús Moncho. Un recull de quinze contes on l’autor planteja qüestions existencials, com ara el pas inexorable del temps, el temor a les incerteses de la vida o l’absència de comunicació entre les persones, i els dóna un tractament que resulta molt original.

– 19h. Concert de Pep Gimeno, ‘Botifarra’.

2028 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!