7 alumnes de Pego reben el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic

Són Laura Cambrils Sendra (CEIP Ambra), Carles Ginestar Siscar i Ana Ferrándiz Llorca (CEIP Carolina Sala), Clara Folqués Pons (CEIP Rosalia Bondia), Ainhoa Llambíes Roig, Alba Bernabeu Sendra i Vera Vicens Siscar (col·legi Sant Antoni).

Ahir, 24 d’abril, la Conselleria d’Educació va lliurar els Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic de Primària. Com en altres anys, Pego va estar ben representat en l’acte d’entrega d’este reconeixement a l’esforç que molts i moltes alumnes fan durant la seua etapa educativa. Per a ells i elles, de segur que va ser un d’eixos dies que sempre retindran en la memòria.

Set alumnes de les escoles pegolines van pujar a l’escenari de l’Auditori de la Diputació d’Alacant per a rebre de mans del director general de Política Educativa, Jaume Fullana, el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic. Fullana va valorar la tasca dels centres educatius així com l’esforç de l’alumnat premiat i el de les seues famílies. El director general de Política Educativa no va oblidar en el seu discurs l’esforç de l’alumnat que no hi era a la sala, però també li dedica hores a l’estudi. Fullana també va tenir paraules per a les famílies amb baix nivell econòmic i social. Va concloure Jaume Fullana amb la idea que «el rendiment és el resultat de l’esforç de tota la comunitat educativa».

Protagonistes pegolins i pegolines de l‘acte d’entrega dels Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic de Primària curs 2016/2017 van ser Laura Cambrils Sendra qui va finalitzar 6é de Primària al CEIP Ambra el curs passat. Carles Ginestar Siscar i Ana Ferrándiz Llorca estudiants del CEIP Carolina Sala. Clara Folqués Pons, alumna del CEIP Rosalia Bondia. Ainhoa Llambíes Roig, Alba Bernabeu Sendra i Vera Vicens Siscar, estudiants del col·legi Sant Antoni.

 

3672 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!