Diputats del PSPV-PSOE demanaran al Govern accelerar la millora dels accessos a Pego des de la N-332

Hui el diputat per a l’Alacant, Herick Campos, li ha comunicat a l’alcalde de Pego, Enrique Moll, que el grup del PSPV-PSOE en les Corts Generals recolzarà, amb gestions directes amb el Govern, les peticions dels alcaldes i la Generalitat respecte a qüestions com la perillositat de l’encreuament de l’Hostal de Sant Jaume. Campos confirma que el PSOE ja va decidir fa mesos que l’AP-7 siga gratuïta en 2020.

Herick Campos, diputat per Alacant del PSPV-PSOE, s’ha reunit este matí amb l’alcalde de Pego per a demanar informació sobre tots els assumptes pendents de solucionar en el terme per part del Govern d’Espanya. Han abordat, de forma especial, el retard en les obres de millora dels accessos a Pego des de la N-332 per la CV-678, «un punt negre amb múltiples accidents i víctimes», com ha recordat Campos.

El diputat socialista ha explicat que, encara que recentment el PP va dir que hi havia una partida en els Pressupostos Generals de l’Estat de 2018 per a esta actuació «no és cert que la hi haja». No obstant això, Campos considera que «es pot realitzar de totes maneres amb una dotació de crèdit per part del Ministeri de Foment i la demarcació de carreteres de la Comunitat Valenciana».

Foto: Txin

Per això, Campos ha anunciat que continuaran recolzant al govern local de Pego i al seu alcalde en les peticions formulades i en aquelles que vagen a realitzar-se. Ara, els diputats socialistes demanaran que es complisca el compromís recentment realitzat per la demarcació de carreteres que consistia a redactar un nou projecte abans que acabe l’any i que es puga licitar l’obra. Segons Campos, «la veritat és que el Govern del PP no ha complit amb Pego, ni amb la comarca, havent abandonat les millores de la N-332 des de 2012, incloses les obres de la circumval·lació de Benissa que van amb retard».

Herick Campos ha explicat que tant Patricia Blanquer, com ell mateix en la província d’Alacant, així com la resta de membres del grup del PSPV-PSOE en les Corts Generals, donaran suports als alcaldes en les seues peticions de reunió amb càrrecs del nou Govern d’Espanya perquè incloguen les seues peticions en les previsions d’actuació, i que ho faran de forma directa, tant sol·licitant que es duga a terme com més prompte millor eixes trobades, com acompanyant-los en eixes reunions a Madrid o en la delegació autonòmica o provincial corresponent a Alacant o a València.

Campos ha reiterat que el PSOE ja va decidir mentre estava a l’oposició que exigiria al Govern del PP que totes les concessions d’autopistes de peatge que caducaren no es renovaren i a més foren gratuïtes. Herick Campos ha volgut deixar clar que el PSOE no ha canviat de posició i, per tant, que el nou Govern complirà el seu compromís en esta matèria. Critica el diputat socialista que PP i PPCV parlaren de no prorrogar la concessió actual, però també «estaven estudiant establir un cànon, per la qual cosa d’haver seguit el Govern de Rajoy, l’AP7 hagués continuat sent de pagament i el PPCV ho haguera consentit», i així ho ha reconegut el propi Govern del PP en respostes escrites formulades pels diputats del PSOE per Alacant, Patricia Blanquer i Herick Campos.

1465 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!