Diputació d’Alacant convoca els Premis Top Creation amb 20.000 euros de recompensa per als joves creatius

Diputació d’Alacant convoca els Premis Top Creation amb 20.000 euros de recompensa per a fomentar el talent i la creativitat dels joves.

Iniciativa Empresarial, Blogs, Iniciativa Coeducativa, Treball Musical i Youtubers són les categories d’aquest certamen que compleix la seua edició número dèsset.

Els Top Creation s’han convertit en una plataforma perquè els joves de la província puguen donar a conèixer les seues idees, capacitats i habilitats aplicades a diferents disciplines professionals i artístiques.

La Diputació d’Alacant impulsa aquest certamen, dotat amb 20.000 euros, amb l’objectiu de fomentar entre els més joves la realització de projectes en els quals destaque el talent, la creativitat i l’excel·lència. El termini de presentació de treballs per a la XVII edició dels Premis Provincials de la Joventut finalitzarà el pròxim 31 d’agost.

La diputada de Joventut, Mª Carmen Jover, ha animat a totes aquelles persones que tinguen entre 16 i 35 anys a participar en aquesta iniciativa, “amb què la Diputació d’Alacant vol reconèixer les millors propostes i impulsar la projecció de futures carreres professionals”, segons ha manifestat.

A més, la diputada ha afegit que “des que va arrancar aquest projecte lúdic i didàctic han sigut molts els joves que han aconseguit centrar la seua trajectòria laboral en aquests sectors gràcies a aquests guardons”.

Hi ha cinc categories i diferents premis en aquest certamen:

En l’apartat d’Iniciativa Empresarial: s’atorga un Premi únic de 3.000 euros.

En la categoria de Blogs hi ha tres premis; de 1.500, 1.000 i 500 euros, respectivament.

Per a les propostes d’Iniciativa Coeducativa es concedeixen dos premis; un de 2.000 i un altre de 1.500 euros.

La categoria de Treball musical es divideix en dos, la de grup, amb un primer premi de 2.000 euros, un segon de 1.500 o un tercer de 1.000 euros.

En l’apartat de Solista, el primer premi és de 1.500 euros el primer premi, el segon de 1.000 i el tercer de 500 euros.

Per últim, en la categoria de Youtubers hi ha tres premis; de 1.500, 1.000 i 500 euros, respectivament.

1352 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!