Comencen els preparatius de la segona fira del Comerç de Sant Miquel

Les regidories de Comerç i CREAMA de l’Ajuntament de Pego junt amb l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego i de la mà dels Amics del barri de Sant Miquel estan organitzant la 2ª edició de la Fira de Comerç de Sant Miquel.

L’esdeveniment tindrà lloc el dia 28 de setembre. Els estands dels comerços participants estaran ubicats en el carrer Sant Miquel. L’horari d’obertura serà de les 10 del mati a les set de la vesprada.

Hi haurà activitats complementàries com actuacions musicals i propostes per als xiquets i xiquetes. A més, des de l’Associació de Comerç s’ha apostat per segon any consecutiu per organitzar el concurs de pintura ràpida, que tindrà lloc el mateix dia 28 de setembre, de les 10 del mati a les dos de la vesprada, al centre històric de la localitat. Hi haurà premis per als guanyadors.

Segons s’ha informat des de les regidories de Comerç i Creama, l’objectiu d’aquesta fira és fomentar l’activitat comercial del municipi, promocionar les empreses locals i donar a conèixer els productes autòctons, a més de dinamitzar l’associació de comerç de la localitat. El regidor de l’àrea, Ricardo Sendra, ha assenyalat que enguany es pretén obrir la fira a tots els comerços de Pego, fins i tot a aquells que no formen part de l’associació de comerciants per tal de que puguen mostrar els productes i serveis que ofereixen.

Qualsevol persona interessada, tant en la fira com en el concurs de pintura ràpida, pot posar-se en contacte amb el Creama, acudint a les oficines, situades a la plaça Franciscanes de la Puríssima Concepció, 13 baix, o telefonant al 96 557 12 55.

1393 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!