Dinar ‘Slow’ de la Tardor a la Marina Alta

El dissabte, 29 de novembre, el moviment Slow Food Marina Alta celebra el aquest àpat en el restaurant Les Terrasses de la Torre de Gata, un dinar que es caracteritzarà, entre d’altres coses per estar elaborat amb productes ecològics aportats per productors de la Marina Alta. La cèl•lula comarcal Slow Food Marina Alta ha convocat a tota aquella persona que vullga sumar-se a conèixer més de prop els seus projectes i degustar productes ecològics de la zona aportats per productors de la zona de la Marina alta aquest proper dissabte, 29 de novembre, al restaurant ‘Les Terrasses de la Torre’ a Gata de Gorgos. L’hora, a les 2’30 de la vesprada.

El moviment Slow Food -‘Menjar Lent’ seria la seua traducció- va nàixer a Itàlia i té com a eixos principals reivindicar el gaudi conscient i responsable tant del cultiu, com de la cria, així com de la preparació i degustació dels aliments. Defensa la biodiversitat de les nostres reserves alimentàries, difon l’educació del gust i promou la relació entre productors i consumidors. És per això que, un poc abans del menjar, els productors ecològics de la comarca mostraran els seus propis productes, que podran ser adquirits, propiciant així la relació entre qui produeix i qui consumeix.

Slow Food Marina Alta, obri la convocatòria a comarca, triant esta vegada el restaurant de Gata de Gorgos, Els Terrasses de la Torre, que s’ha caracteritzat en els molts anys que porta funcionant, per la utilització com a base de productes autòctons, cuinats i tractats com sempre. En un ambient com aquest, els membres de Slow Food Marina Alta exposaran, entre els més de 80 convitats, les idees i projectes que estan desenvolupant i que esperen materialitzar en 2009. Així, tractaran de definir i potenciar aquells aliments distintius de la nostra cultura comuna, com poden ser la Pansa de Moscatell o la Gamba Rotja, entre els més coneguts.

Asseguren des del moviment que ser “Slow”, és a dir, ser lent o lenta, és una filosofia de vida que s’aplica a tots els seus aspectes: menjar, treball, costums, tradicions, família, oci, societat…

I conviden a totes aquelles persones que vullguen associar-se a esta iniciativa poden fer-ho entrant al correu electrònic: convivium@marinaalta.slowfood.es


698 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!