Dilluns 17 d’octubre una àmplia zona de Pego patirà un tall d’aigua

Hidraqua ha informat que esta suspensió del subministrament d’aigua potable, que afectarà a 150 abonats, es deu a treballs de millora de la xarxa. La resta del nucli urbà podria notar una baixa de la pressió de l’aigua.

El més habitual, quan es produïx un tall d’aigua a Pego, és que Hidraqua avise en el mateix moment en què se suspèn el subministrament d’aigua potable. No obstant això, de vegades, l’empresa encarregada de la gestió de l’aigua al municipi, programa talls com és el cas que us expliquem a continuació.

Dimarts passat Hidraqua va comunicar, i ens consta que eixa comunicació l’ha feta extensible als clients afectats pel tall programat a través de correus electrònics i missatges al mòbil, que dilluns 17 d’octubre (dilluns que ve) se suspendrà el subministrament d’aigua potable als carrers: Joan Carles I, rei; Patró, Carretera d’Oliva, Nou d’octubre i Metge Joaquín Alentado, afectant a al voltant de 150 persones. Este tall d’aigua programat es deu a la realització de treballs de millora en la xarxa d’aigua potable. Estos treballs poden provocar que la resta del nucli urbà tinga un descens de la pressió de servei d’aigua potable.

 

1602 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!