Dijous Teatre sorteja 2 entrades per a ‘Momo’

Es representarà, per segona vegada a Pego, el dissabte 18 d’abril al teatre municipal. Participar en el sorteig és fàcil. Només has d’entrar al seu perfil de facebook i clicar ‘M’agrada’, ‘Assistir’ a l’esdeveniment i compartir-lo.
Les possibilitats que oferixen les xarxes socials són extenses. Una d’eixes utilitats ens la mostra Dijous Teatre. La companyia pegolina, filla de l’escola municipal de teatre, tornarà a posar en escena ‘Momo’, l’obra de teatralitzada de Michael Ende, el dissabte 18 d’abril i, ‒expliquen‒ «per fomentar la cultura teatral, els companys i companyes de l’Escola de Teatre amb la participació de Dijous Teatre hem decidit fer un sorteig per a la propera actuació de Momo».

La iniciativa és, en certa manera també, una tàctica publicitària pensada per a potenciar l’assistència a esta obra que, el dia de la seua estrena va rebre molt bones crítiques. Dijous Teatre ha creat un esdeveniment anomenat «Sorteig de 2 entrades per a Momo (Dijous Teatre)». En ell expliquen els passos a seguir per poder optar a eixe sorteig. Per a les persones que estiguen posades a la xarxa social no hi haurà cap problema.
Les passes a seguir per entrar en el sorteig són senzilles:

1. Marcar “Assistir” a l’esdeveniment.

2. Donar “M’agrada” a la seu perfil professional de facebook: Dijous Teatre.

3. Compartir l’esdeveniment amb les vostres amistats.

Aclarixen que «els actors/actrius no participaran en el sorteig», ja que seria un greu comparatiu respecte a la resta de persones que hi participen. Així mateix, també informen que, «si el guanyador/a ja té la seua entrada comprada se li tornaran els diners de la mateixa». També indiquen des de Dijous Teatre que al guanyador/a se l’informarà mitjançant missatge privat, posteriorment es farà públic al perfil de Dijous Teatre. Així mateix informen que el dimecres 8 d’abril de vesprada avisaran a la persona que guanye el sorteig. El dia 9 d’abril, a les 21.30h., al teatre municipal Dijous Teatre li farà entrega de les 2 entrades.
1001 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!