‘Dignitat, pa, treball i habitatge’ és la demanda per a l’1 de maig a la Marina Alta

Hui hi hagut una concentració, a les 12h., davant la delegació del SERVEF a Dénia. Demà hi ha convocada una manifestació que eixirà de la Plaça Jaume I de Dénia. Convoquen 9 col•lectius que inclou plataformes, sindicats i partits polítics.
Hui les xarxes socials il•lustren la unitat d’acció del moviment ‘Dignitat 22M’. Este moviment ha impulsat una sèrie de mobilitzacions, a tot l’Estat, per a hui, 30 d’abril i demà 1r de maig, diada dels treballadors i les treballadores, amb l’objectiu “de treballar des de la unitat de les persones i les organitzacions per aconseguir acabar amb les polítiques antisocials dels governs central i autonòmics”.
A la Marina Alta 9 organitzacions (plataformes ciutadanes, sindicats i partits polítics) s’han unit per a dur endavant eixa mobilització. A les 12h., s’ha produït la primera, una concentració davant les oficines del SERVEF. Esta concentració també s’ha dut a terme a València, Castelló, Alacant, Alcoi, Elx i Benidorm, com s’ha pogut seguir a la xarxa social twitter. Per a esta mateixa xarxa el president d’Esquerra Marina Alta, Saül Ortolà, publicava a les 12h., que “la policia està intimidant als concentrats al servef de Dénia” i afegia que “un policia nacional m’acaba de multar per parlar en valencià”.

D’altra banda, en una nota de premsa remesa per Intersindical Valenciana, un dels sindicats que convoca a les mobilitzacions del 1r de maig a la Marina Alta, s’explica que “les reivindicacions del 22M i de les assemblees de persones atures i precàries que convoquen les accions del dia 30 d’abril són: per una ocupació digna; per la Renda Bàsica; per transport gratuït per persones aturades sense recursos i no més talls d’aigua i llum”.
Pel que fa al 1r de maig, diada de la classe treballadora, els sindicats, les plataformes ciutadanes i els partits polítics d’esquerres, tornen a eixir al carrer a lluitar i a reivindicar tot el que és de la ciutadania. Des d’Intersindical Valenciana manifesten que “no podem restar passius davant les contínues agressions dels governs, de les empreses i de les administracions públiques que ens ho estan llevant tot. Per aquest motiu, enguany, les manifestacions han de tindre un caràcter reivindicatiu. Les nostres reivindicacions estan clares: no al pagament del deute; fora els governs de la troica; ocupació digna, renda bàsica i pa, treball i sostre.”

La manifestació del 1r de maig de la Marina Alta eixirà des de la Plaça Jaume I de Dénia, a les 12h., sota el lema ‘Dignitat, pa, treball i habitatge’.
919 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!