Diana Sendra: “hem proposat a l’Ajuntament signar un conveni com altres associacions”

L’assemblea de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego tingué lloc divendres passat, en l’ordre del dia de la reunió, que es va fer per via telemàtica, estaven les eleccions a la presidència. Després dels dos anys que marquen els estatuts de l’associació, Jacob Gonzàlez havia finalitzat el seu mandat. L’única candidatura era la de Diana Sendra Bordes, de La Potingues, qui ens ha explicat del perquè de la seua iniciativa.

Amb ella com a presidenta, s’inicia una nova etapa de l’associació que planteja grans reptes atés a la situació sanitària i econòmica actual. I és que la pandèmia global està exigint una re invenció al comerç per a desenvolupar noves fórmules a través de canals com Internet.


La presidenta ha comentat que amb el suport de Creama i de l’Ajuntament afronta els objectius que s’ha plantejat per a aquest primer any del seu mandat, que són donar força al comerç local i presència a nivell comarcal. Seguint aquestes metes, baralla la possibilitat d’entrar dins de la federació comarcal, Cercle Empresarial de la Marina Alta, seguint una iniciativa d’adhesió a CEDMA que ja han iniciat altres associacions de comerciants de la comarca, com són la de Gata de Gorgos i Ondara.

Respecte a la situació actual del comerç, Diana Sendra afirma que té una part positiva i altra no tant.


En el seu paper de representant de l’associació i portaveu de l’administració, Diana ha assenyalat que la relació amb l’Ajuntament de Pego, mitjançant la Regidoria de Comerç, és satisfactòria. Estan preparant conjuntament ja la pròxima campanya del Nadal. I, donant un pas més enllà, l’associació ha plantejat al consistori la necessitat d’establir un marc de col·laboració fixa per escrit.


La presidenta afirma que des de l’Ajuntament mai se’ls ha negat res als comerciants, però, aquestos voldrien que els tràmits i decisions foren més àgils.
939 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!