Detingut a Pego un professor britànic jubilat per abusar de dos alumnes de 13 i 16 anys al Regne Unit

El fugitiu capturat per la Policia Nacional estava reclamat per les agressions sexuals comeses en la dècada dels 80 i s’enfronta a una pena màxima de 40 anys de presó. L’operació es va dur a terme dilluns passat per agents del Grup de Delinqüència Violenta de la Brigada Provincial de Policia Judicial d’Alacant.

Ho hem conegut hui, però va ser dilluns passat, quan la Policia Nacional va detenir a Pego un professor britànic de 74 anys que tenia en vigor una orde europea de detenció i entrega per diversos delictes d’agressió sexual contra menors d’edat, emesa per les autoritats judicials del Regne Unit.

L’operació es va dur a terme quan agents de la Brigada Provincial de Policia Judicial d’Alacant van ser informats de que el reclamat podria estar residint en la localitat de Pego. En tenir coneixement, diversos policies es van desplaçar al municipi i van establir un dispositiu de vigilància que va culminar amb la localització i detenció del britànic.

Al detingut se li imputen, segons el Codi Penal del seu país, diversos delictes d’agressió sexual contra menors, realitzats en la dècada dels 80 quan exercia com a professor en un col·legi de la localitat de Mainhead.

Segons informen fonts de la Policia Nacional, esta persona presuntament va agredir sexualment dos alumnes menors d’edat, de 13 i 16 anys, en el despatx que el professor tenia en el centre on exercia la docència. Estos fets, de provar-se poden comportar una pena màxima de més de 40 anys de presó.

L’arrestat ha sigut posat a disposició del jutjat central d’Instrucció número 1 de l’Audiència Nacional de Madrid. L’operació es va dur a terme per agents del Grup de Delinqüència Violenta de la Brigada Provincial de Policia Judicial d’Alacant, grup que en els últims mesos ha aconseguit detindre a quatre reclamats internacionals per pederàstia en la província d’Alacant.


 

2019 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!