Desenes de jubilats i pensionistes de tota la Comunitat Valenciana participen en la macro concentració celebrada a Pego

Jubilats i pensionistes de diferents localitats de la Comunitat Valenciana han secundat la convocatòria d’una macro concentració organitzada per la Coordinadora Valenciana i la Coordinadora Estatal per la Defensa del Sistema Públic de Pensions i la Plataforma de Pego.

A les onze i mitja, a la plaça de l’Ajuntament de Pego s’han donat cita més de 150 persones. Entre elles, representants de les plataformes Estatal i Valenciana, de la Marina Alta i de Pego. De la comarca han arribat jubilats i pensionistes de Dénia, Benissa, Calp i Benidoleig. I també, gent d’Ontinyent i de la Vall d’Albalida.

En l’acte ha hagut parlaments, la presidenta de la Plataforma de Pego per unes Pensions Dignes, Maria Dolors Lloret, ha començat la seua intervenció fent referència a la dona assassinada ahir presumptament, a mans de la seua ex parella, junt amb un dels seus fills, i ha demanat la fi de la violència de gènere. A més, ha recalcat que aquest és un dia especial perquè estem de cara a unes eleccions i per la macro convocatòria.

D’altra banda, Rafa Muñoz, portaveu de la Coordinadora Valenciana de Pensions, ha recordat l’inici de la creació de la coordinadora estatal a la qual també pertany, i ha destacat la força de les concentracions i accions reivindicatives les pensions, que són, afirma, un moviment fort i amb molta capacitat de convocatòria.

A més, també han intervingut representants d’altres col·lectius participants, com Eduardo Bellver, de la plataforma de la Marina Alta, qui ha incidit en què a més de reclamar pensions justes, des del col·lectiu es fan altres propostes com les derogacions de les reformes laborals del 2011 i 2013.

 

1797 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!