Demà, inauguració oficial de la nova seu de Serveis Socials

Divendres, jornada de portes obertes des de les 9’30 del matí fins a 1:30 de la vesprada. El 18 d’octubre s’obrien les portes de la casa que alberga ara Serveis Socials a Pego, situada al carrer Ramón i Cajal, 14. Un espai que ha permés centralitzar i unificar totes les prestacions de Serveis Socials i sobretot, doónar accessibilitat a tothom.
El passat dilluns, 18 d’octubre, es van obrir les portes al públic de la nova seu de Serveis Socials, situada al carrer Ramón i Cajal, 14. Amb l’obertura d’aquest nou local, a peu de carrer, s’aconseguia, d’una banda, posar tots els serveis d’aquest departament en un mateix espai físic, ja que fins ara estaven distribuïts per diferents edificis de propietat municipal. D’altra banda, s’aconseguia eliminar barreres arquitectòniques i fer accessible a tot el món els Serveis Socials.

Aquell 18 d’octubre el regidor de Serveis Socials, el nacionalista Àngel Sendra, va subratllar que tot i que s’obrigueren les portes de la nova seu de Serveis Socials encara no estava inaugurada perquè hi havia “algunes coses que encara queden per acabar” com era l’alta de l’ascensor, que encara no havia rebut l’aprovació del Ministeri d’Indústria per tal de poder-lo posar en marxa. A dia d’avui, però totes eixes mancances ja han estat subsanades i demà, 16 de desembre, quasi dos mesos després de la seua obertura, s’inaugura oficialment, la nova seu de Serveis Socials. Serà un acte institucional al que estan convidades les diferents associacions del municipi i els representants polítics, a més de la gent que col•labora en Serveis Socials, segons indicava el regidor de l’àrea, el nacionalista, Àngel Sendra. L’acte tindrà lloc a les 13 hores.

El divendres, 17 de desembre, serà jornada de portes obertes, des de les 9’30 del matí i fins a les 13:30 hores. Una jornada perquè el poble conega la casa de Roman, com és coneguda la nova seu de Serveis Socials. Durant eixe dia els i les tècnics “rebran a la gent, els ensenyaran les dependències i els explicaran que és el que fan”, comentava Àngel Sendra.

La coneguda com a Casa de Roman és una casa senyorial modernista de dos plantes que conserva, en cadascuna de les estances i sales comunes, el seu sòl hidràulic i els grans finestrals lluminosos. Estem parlant d’un edifici gran i senyorial que té com a prova de la seua elegància les columnes que precedeixen l’entrada i que emmarquen la zona d’informació i distribució de l’espai amb l’escala d’accés a les plantes de dalt i l’ampli pati al fons. Un pati accessible a les persones que utilitzen cadira de rodes, que alhora dóna accés a l’espai on està ubicat el nou centre del Taller Ocupacional.

De l’antiga casa de Roman també s’ha conservat, majoritàriament, la ubicació de les estances, destinades a despatxos que albergaran tots els serveis que abans estaven descentralitzats.
610 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!