Demà dijous se celebrarà l’últim ple ordinari de la legislatura 2015-2019.

Els membres de la corporació municipal estan convocats demà dia 6 a les huit del mati en sessió ordinària per a tractar diferents assumptes.

Entre d’altes qüestions, en l’ordre del dia s’inclou un punt relatiu a la delegació de competències en matèria d’infraestructures educatives a l’Ajuntament de Pego per tal de dur a terme la reforma del col·legi Rosalia Bondia, seguint el procediment del Pla Edificant.

L’actuació en el Centre Públic d’Educació Infantil i Primària suposarà la creació d’un gimnàs, la substitució d’una coberta que conté amiant, la reforma de l’aulari d’Educació Infantil i la substitució de portes i finestres en l’interior i l’exterior de l’edifici principal.

En l’ordre del dia del plenari de demà també s’inclou una proposta d’aprovació d’un model de declaració de bens i activitats i possible incompatibilitats amb càrrec públic dels regidors i regidores, de cara a la constitució de la nova corporació municipal de l’Ajuntament de Pego, en la legislatura 2019-2023. Corporació que quedarà formada en el ple d’investidura, que, serà convocat per al dissabte 15 de juny.

1150 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!