Demà, 5 de maig, ‘Taula Oberta Especial Eleccions Municipals 2011’

A petició d’una entrevista sol•licitada pel PSPV de Pego en període de precampanya electoral Ràdio Pego ha oferit dos especials en aquest període a les diferents formacions que concorren a les eleccions municipals. La primera va tenir lloc el dimarts i la propera tindrà lloc demà a partir de les 11 del matí i fins, aproximadament, les 14 hores.
Davant la proposta d’entrevista sol•licitada el dimecres 27 d’abril de 2011, pel Partit Socialista del País Valencià de Pego per al dijous 5 de maig, dins el període de precampanya electoral i, tenint en compte els principis de pluralisme polític i social, igualtat i neutralitat informativa, Ràdio Pego, emissora municipal de titularitat pública proposava a la Junta Electoral i als cinc partits que concorren a les eleccions municipals de 2011 la realització de dos programes radiofònics especials d’entrevistes individualitzades amb els cap de llista de les distintes candidatures que es presenten als comicis electorals municipals de 22 de maig de 2011 -PP, Ciutadans de Pego, PSOE-PSPV, BNV i Esquerra-Pego.

La proposta consisteix en dos programes d’entrevistes individuals, als candidats i a la candidata a l’alcaldia de Pego. Un primer programa dut a terme el dimarts 3 de maig d’11:05 a 13:00 hores, consistent en entrevistes de 15 minuts enfocades, principalment, a conèixer, un poc més a fons, les persones que encapçalen els diferents projectes polítics que es presenten per a assolir l’alcaldia de Pego, així com la seua candidatura en sí.

La segona proposta de programa d’entrevistes es duà a terme el dijous 5 de maig, d’11:05 a 14:00 hores, aproximadament. En aquesta ocasió les entrevistes que es plantegen són de 30 minuts per tal de tractar temes més acords en el que s’ha estat fent durant la legislatura actual i com s’enfoca, des de cada formació, la futura legislatura, per tal de conèixer les línies mestres que cada partit s’ha marcat com a meta en cas que arribe a governar, sense deixar de banda la trajectòria política de cadascun.

Des de la Direcció de Ràdio Pego es va proposar que l’ordre d’intervenció en els dos programes fos elegit per sorteig abans de començar el programa del dimarts 3 de maig. Eixe sorteig va donar com a resultat que el proper dijous l’ordre d’intervenció serà: PSPV, Ciutadans de Pego, Esquerra-Pego, BNV i PP.

635 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!