De cine a Santa Cecília

Les novetats van estar la dominant en el concert de Santa Cecília de l’Agrupació Musical de Pego. D’una banda, la ja anunciada interpretació conjunta de la banda juvenil i la veterana en la segona part de l’espectacle, l’altra, el repertori i la posada en escena. L’Agrupació Musical de Pego no deixa de sorprendre el seu auditori, enguany en el concert en honor a la seua patrona, Santa Cecília, els músics de Pego, de la mà del director convidat, Miguel Àngel García Boscà, han experimentat amb la imatge i la música en directe. Han barrejat cinema i bandes sonores. Tot i la dificultat que aquests espectacles suposen, el públic va quedar ben satisfet per l’elecció de les bandes sonores i les imatges, que van arreplegar tot tipus d’estils cinematogràfics pensant en l’ampli ventall d’edats que segueixen la banda de música, com explicava Llorenç Seguí, president de l’agrupació.

L’altra novetat radica en l’actuació conjunta de la banda juvenil i la veterana. És la primera vegada, en la curta existència de la jove agrupació que aquests poden pujar a l’escenari amb els experts músics amb que conta l’Agrupació Musical de Pego. El resultat no podia ser més satisfactori.

Tot i el ple total al Teatre Municipal, la part solidària dels assistents no va estar a l’altura de les circumstàncies. Llorenç Seguí assegura que no han recaptat els fons que havien estimat per a ajudar als veïns i veïnes del Verger, Els Poblets i Beniarbeig, tot i això explica que potser l’error ha estat de l’agrupació per no haver incidit massa, o potser ha estat el pas del temps, assenyalava també.

719 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!