Creama tanca el programa europeu Erasmus + en què ha participat l’IES Enric Valor de Pego

Creama va celebrar ahir l’acte de cloenda del programa europeu ERASMUS+ “Mobilitat europea en la Formació Professional de la Marina Alta», projecte en què han participat dos alumnes de l’IES Enric Valor de Pego. L’acte es va dur a terme a la seu comarcal de Creama a Dénia, on es van donar cita els alumnes participants, regidors i tècnics de Creama de les localitats implicades, com són Pego, Pedreguer, Xàbia i Dénia. Entre ells, el nou regidor de l’àrea, Ricardo Sendra.Aquest és un programa liderat per CREAMAen el qual han participat com a socis 5 Instituts d’Educació Secundària (IES) de la comarca: l’Enric Valor de Pego, el Chabás i el María Ibars de Dénia, el Núm. 1 de Xàbia i l’IES Pedreguer.


En aquest ERASMUS, 13 joves menors de 30 anys, estudiants de Cicles de Grau Mitjà dels IES participants i de Certificats de Professionalitat de CREAMA, han tingut l’experiència de viure i fer pràctiques en empreses, durant 3 mesos (març-juny) a Portugal, Itàlia i Àustria.


Les especialitats formatives de l’alumnat han estat Electricitat, Informàtica, Atenció a la Dependència, Activitats físiques i Animació Esportiva i Gestió Administrativa.

Els joves estudiants ha finalitzat l’Erasmus i també els seus estudis. Per tant, estan preparats per a la seva incorporació en el món laboral.

1505 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!