Creama present en el ‘Dia de la persona emprenedora de la província d’Alacant’

Té lloc hui dimarts, 5 de novembre, a l’ADDA d’Alacant. El Dia de la persona emprenedora de la província d’Alacant arriba a la seua cinquena edició, és un esdeveniment obert al públic que inclou tallers, conferències i taules rodones. Està organitzat per la Diputació d’Alacant i l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE).
Les persones emprenedores sempre han existit. No obstant això, des què la crisi econòmica va irrompre internacionalment i la destrucció de llocs de treball a Espanya va agafar una velocitat vertiginosa, els emprenedors i les emprenedores van tornar a estar presents a la societat amb una rellevància renovada.

Segons el diccionari una persona emprenedora és aquella “que té iniciativa i coratge per a emprendre i dur a terme, amb una gran activitat, les pròpies empreses, especialment empreses difícils, arriscades”. En el terreny econòmic, és “la persona que crea, desenvolupa i implanta un projecte empresarial”.

Este matí la persona emprenedora serà la protagonista de la cinquena edició del ‘Dia de la persona emprenedora de la província d’Alacant’ que té com a objectius difondre l’esperit emprenedor i fomentar la cooperació entre entitats i empreses. Este esdeveniment que organitza la Diputació d’Alacant i l’Instittu Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE), se celebra a l’ADDA d’Alacant. En ell estarà present Creama.

La jornada, reunirà a prop de 100 entitats i espera congregar a més de 2.000 persones. L’esdeveniment compta amb la col•laboració dels consorcis Creama i Convega i l’Associació de Tècnics en Gestió del Desenvolupament Local (ADLYPSE).

El diputat de Foment i Desenvolupament, Alejandro Morant assenyala que ”hem organitzat una jornada molt completa on qualsevol persona amb una inquietud emprenedora que s’acoste podrà trobar respostes i solucions a tots els seus dubtes” i ha afegit que “en esta cinquena edició es pretén posar en contacte a emprenedors i empresaris amb agents econòmics i socials del territori perquè puguen col•laborar, intercanviar i generar sinergies per al desenvolupament de nous projectes empresarials que contribuïsquen a la creació de riquesa i oportunitats en la província”.

La jornada, que es desenvoluparà de 9.30 a 14.00 hores, inclou tallers, conferències i taules rodones i congregarà a institucions públiques, associacions empresarials i professionals, empreses de consultoria i autodiagnòstic i altres innovadores i de recent creació.

Més informació sobre emprenedoria a www.emprenemjunts.es.


548 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!