Creama Pego, present en el dia de la persona emprenedora de la província d’Alacant

De les diverses conferències que hi havia programades, l’ADL de Creama Pego, recull que si hi ha benefici personal hi haurà benefici empresarial. Així mateix, que sempre s’ha de començar a parlar de les qüestions positives que hi ha a una empresa per a resoldre els possibles problemes.
El Consorci per a la Recuperació Econòmica i de l’Activitat de la Marina Alta ahir es va desplaçar a Alacant per a assistir a la jornada dedicada a l’emprenedoria amb motiu del dia de la persona emprenedora de la província d’Alacant.

El Dia de la Persona Emprenedora és una iniciativa per a crear, créixer i innovar. L’activitat va nàixer en 2001 i des de llavors va ser assumida per la Comissió Europea com una iniciativa de gran interès econòmic i social pel seu objectiu de fer visible, reconèixer i impulsar la iniciativa emprenedora com a motor de desenvolupament econòmic, generador d’innovació i creador de llocs de treball i cohesió social.

En la Comunitat Valenciana, la Generalitat, a través de la Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació i les Diputacions, assumix l’organització de l’esdeveniment que se celebra per huitè any. L’objectiu és que les persones emprenedores puguen compartir inquietuds, coneixements i espais de trobada.

L’ADL de Creama Pego va assistir a dos de les moltes propostes que es van plantejar en la jornada del dia de la persona emprenedora: ‘Emprenedor davant el repte de construir equip’ a càrrec de Francisco Blanes i ‘Indagació apreciativa’ a càrrec de Pablo Herreros.

De la primera conferència va extreure que en una empresa cadascú ha de ser independent en la seu feina. No obstant això, és important crear una xarxa d’interdependència perquè l’empresa no perda l’equilibri. El compromís i la confiança són els fonaments de l’estructura. I és que si s’aconseguix benefici professional a nivell personal este benefici es traslladarà a l’àmbit empresarial.

També es va desprendre d’esta conferència que el tacte directe per part del líder cap a la resta de persones que conformen l’equip humà d’una empresa, tocar un muscle, per exemple, reforça les persones de l’equip i dóna seguretat.

De la segona conferència, l’ADL de Creama Pego destaca que allò més important a l’hora d’abordar una reunió d’empresa és començar a parlar d’allò positiu que s’està realitzant per a, després, continuar amb els problemes, amb les qüestions de caire negatiu. Per què? Per a evitar que, des d’un inici, la reunió siga estanca. I és que allò negatiu, com bé indica la paraula fa que no s’avance en la resolució de conflictes. Per a evitar-ho, el millor és afrontar una reunió d’empresa des dels punts forts per a reforçar els canvis en els negatius o febles.

Els coneixements apresos en esta jornada per l’ADL de Creama Pego són una eina més per a transmetre a les persones emprenedores i a les empreses constituïdes al municipi. A més de ser una ferramenta d’aplicació pròpia al si de l’equip de Creama.
887 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!