Creama mobilitza el talent de la Marina Alta

En una jornada per a l’ocupació de qualitat a la comarca. Des de les 9 del matí i fins a les 15h., s’han tractat temes com les necessitats i perfils professionals més demandats a la Marina Alta i a Alemanya, les alternatives de formació i l’elaboració del model europeu de CV.
L’atur a la Marina Alta, com a la resta del conjunt de l’Estat, va augmentant sense parar. El mes de març de 2012 s’arribava al 16.758 desocupats a la comarca. Per a contrarestar la xifra i obrir possibilitats d’ocupació Creama no deixa d’esforçar-se. En esta ocasió ha organitzat una jornada titulada ‘Mobilitza el teu talent: Jornada per a l’ocupació de qualitat a la Marina Alta’. Un títol que, explicava la Gerent de Creama, Lola Orihuel, vol donar “la idea que volem transmetre la qüestió de la mobilització geogràfica la mobilització personal” i en esta segona mobilitat es referix Orihuel a “eixa mobilitat necessària per a mantindre’t actualitzat i ser competitiu en un mercat en el que les coses cada vegada són més difícils”.

El títol també “porta implícit la formulació d’un desig”, confessava la gerent de Creama. Qui desig? D’una banda, “el desig de Creama de contribuir a la creació d’ocupació de qualitat de la Marina Alta”. De l’altra banda, “el desig de convidar a la gent a que mobilitze el seu talent”, aclaria Lola Orihuel.

A la jornada que ha començat este matí a les 9 i que finalitza a les 3 de la vesprada, Creama ha volgut “repescar la idea de disponibilitat” i per a fer-ho ha proposat una taula redona sobre l’ocupació, amb participants del SERVEF, CREAMA i Associacions Empresarials de la Marina Alta, on s’ha debatut sobre els perfils més demandats a l’hora de trobar treball a la comarca i els serveis disponibles en l’àmbit local i comarcal en la recerca d’ocupació.

D’altra banda, una representació d’empresaris alemanys ha exposat les seues necessitats de contractació i ha fet públiques ofertes de treball i els requisits per a cobrir-les. Així mateix, s’han donat a conèixer alternatives a la formació d’idiomes que s’estan duent a terme en la comarca, en les que CREAMA participa activament, sobretot en competència lingüística, ferramenta imprescindible per a eixir fora de les nostres fronteres amb garanties d’èxit.

La jornada ‘Mobilitza el teu talent: per a l’ocupació de qualitat a la Marina Alta’ finalitza amb la realització d’un Taller pràctic d’elaboració del Currículum model Europeu (Europass) per a optar a la selecció d’ofertes d’ocupació en qualsevol país de la Unió Europea.

La jornada ha estat oberta a tot aquella persona interessada a informar-se sobre les oportunitats laborals, tant dins com fora del nostre territori.

Lola Orihuel, gerent de Creama plasmava el seu desig perquè “la jornada contribuisca a facilitar l’ocupabilitat del major nombre de persones de la Marina Alta”.
836 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!