Convocada una manifestació comarcal contra la violència masclista hui a Dénia

La Coordinadora Feminista de València ha promogut una marea de manifestacions contra el patriarcat al llarg de tota la Comunitat Valenciana, secundada pels col·lectius i associacions de la Marina Alta amb la convocatòria fixada per al dimarts 22 a Dénia, concretament, a les huit de la vesprada a la glorieta del País Valencià. El grup pegolí Dones Cabal s’ha adherit a la convocatòria que ha realitzat l’associació Matria en l’àmbit comarcal. Maria Rosa Medel, membre d’aquest col·lectiu ens ha explicat l’objectiu de la convocatòria.


Aquesta iniciativa esdevé després de la troballa dijous passat a Carcaixent del cos de la jove Wafaa Sebbah, de 19 anys, assassinada al novembre de 2019 per David S.O., de 30 anys, qui s’ha confessat autor d’aquest assassinat masclista.

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha manifestat el rebuig i consternació del Govern valencià per l’assassinat de la jove de la Pobla Llarga Wafaa Sebbah. Oltra ha assegurat que ens trobem “davant una nova i brutal mostra de violència contra les dones que condemnen amb fermesa, encara que en aquest cas la víctima no tenia una relació de parella amb el seu assassí i no engrossirà les xifres de violència masclista”.

No obstant això, per a la vicepresidenta “estem també davant d’un crim que no pot quedar sense una resposta contundent de la ciutadania que, una vegada més, es troba més unida que mai enfront del masclisme”.

La resposta no s’ha fet esperar… ha arribat des de la Coordinadora Feminista de València i Matria s’ha fet ressò amb l’esperança de tindre el major suport possible demà a Dénia.

1186 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!