Continuen la paralització del nou Hospital comarcal i les acusacions entre PP i PSPV

Els socialistes acusen a la descoordinació entre Blasco y Rambla del retràs del nou centre i el PP creu que tota la culpa és de l’alcaldessa, Paqui Viciano, a la que acusa de «continuar posant obstacles perquè mai ha volgut l’hospital.

La secretària de Sanitat del PSPV, Encarna Llinares ha assegurat que totes les traves que estan sorgint per a la construcció del nou hospital de Dénia respon a «una guerra» entre les Conselleries de Sanitat i Territori. «Han mentit de forma interessada. La Conselleria de Sanitat ha culpat a l’Ajuntament i al final s’ha demostrat que era la Conselleria de Territori la que no feia les coses com tocava», va afirmar Llinares..


La diputada socialista va lamentar que el Consell desvie després les culpes a l’Ajuntament de Dénia. «Li demanem a Rambla i Blasco responsabilitat i serietat», va indicar Llinares, que els va exigir als dos polítics del PP que deixen de fer demagògia i que «com més prompte millor comencen a construir l’hospital».

La diputada del PSPV va recordar que va ser la pròpia Conselleria de Sanitat la que va reclamar els terrenys de Beniadlà i va afegir que «Si va triar eixos terrenys va ser perquè els considerava adequats. Com és possible que no diguera llavors res dels accessos?». Encarna Llinares va insistir en el fet que sempre que es planteja un projecte de nou hospital la primera cosa que s’exigeix és que tinga garantits els accessos.

El Partit Popular de Dénia, en canvi, va acusar al govern de Dénia de seguir «posant traves» al projecte amb una actitud «irresponsable» en relació a un projecte «aprovat per la conselleria, que ja ha complit tot el que havia de fer», segons va dir l’edil Vicente Chelet. Per això, va insistir, és una «burla de l’alcaldessa que segueix posant obstacles».

Els dubtes de l’adjudicatària sobre els actuals accessos i sobre quina administració ha de fer-se càrrec de fer-los va sorgir divendres passat, una vegada aprovat per la conselleria el pla urbanístic de Beniadlà i el projecte d’expropiacions i després de dos anys de conversacions entre el Consell i l’ajuntament sobre el pla de Beniadlà.
En tot cas, el PP va confiar ahir que aquest assumpte no retarde més el projecte, perquè «hi ha un any per davant per a fer els accessos», ja que es podria compatibilitzar la urbanització amb les obres de construcció de l’hospital. El problema, va dir Chelet, és que l’alcaldessa «mai ha volgut l’hospital».


397 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!