Continuen els actes del Dia Internacional de la Dona

Ahir va tindre lloc a Pego la concentració del Dia Internacional de la Dona convocada per Dones Cabal i la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Pego. Va ser a la plaça Maria Cambrils, on es va donar cita un bon nombre de persones sensitbilitzades amb la lluita contra les desigualtats i discriminacions que sofreixen les dones en tots els àmbits.

Per part de Dones Cabal, la presidenta, Carmina Dominguis va llegir un article escrit per Toñi Serna, secretària autonòmica de Cooperació i Qualitat Democràtica. Un text publicat ahir per alguns diaris i que es diu «Mujeres olvidadas». Escoltem un paràgraf.

Per part de l’Ajuntament, la regidora d’Igualtat, Merxe Bolta, va donar lectura al manifest del Dia Internacional de la Dona, de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

 

La concentració va finalitzar amb la interpretació per part de Jaume Ginestar del poema Tragèdia d’una rosa, de la poetessa deniera Maria Ibars.


Els actes del 8 de Març continuen aquest cap de setmana. Demà divendres, a les onze de la nit està prevista l’actuació del grup Dones, tribut a la música festivalera en valencià, a la plaça Maria Cambrils.

A més a més, dissabte es farà una nova jornada de defensa personal Aikido, que ofereix el club Aikido Shuren Dojo, en col·laboració amb la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Pego.

Per últim, dimecres 15 de març es realitzarà als centres educatius un taller d’afectivitat sexual per a l’alumnat de cinqué i sisé de primària.

746 Visites
Hola!!