Comunicat de la Regidoria de Sanitat (divendres 22 de gener 2021)

Com cada setmana ens hem reunit amb els responsables de Marina Salut, Salut Pública, alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores de la Marina Alta i ens han transmès que:

Actualment, Pego es troba en risc alt, superior al de la setmana anterior, que ja ens trobàvem malament, les xifres són altíssimes a la nostra població i a pobles veïns, com Xàbia o Pedreguer.

Des de Marina Salut ens informen que el dia d’avui hi ha 61 pacients ingressats en planta i 11 pacients en l’UCI malalts de Covid-19, a més hi ha 7000 persones en seguiment en atenció primària.

En el que respecta a la vacuna, ja s’ha administrat la segona dosi a tres residències de la nostra comarca, la primera a rebre aquesta segona dosi ha sigut la residència de la nostra localitat, en la pròxima setmana s’espera vacunar 3 residències més, encara que dependrà del subministrament de la vacuna.

També ens han dit que ara està resultant un poc més complicat veure la procedència dels brots, ja que, fins ara aquests eren pocs i ara s’han disparat.

Pel que fa al nostre poble, segons dades de Conselleria de Sanitat a Pego hi ha 142 casos amb PCR+14 dies, i desgraciadament un mort més.

Pel que respecta a les dades, sembla que no estem actuant correctament, siga’m responsables, tinga’m trellat i complim les normes. És necessari que no ens oblidem de posar-nos la mascareta, de llavar-nos les mans i de mantenir la distància de seguretat.

Estem vivint un moment dur tant per a la sanitat com per a la societat en general, però no podem baixar la guarda, entre tots hem d’aconseguir baixar la corba i tornar a la normalitat.

Des de l’ajuntament de Pego apel·lem a la responsabilitat individual i a l’autoconfinament!!

Responsabilitat i trellat!!!

Alícia Siscar.

623 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!