Comunicat de la Regidoria de Sanitat (divendres 12/02/2021)

Com cada setmana ens hem reunit alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores de sanitat de la comarca amb Marina Salut i Salut Pública.

Des de Salut Pública ens informen que la situació és millor, hi ha molts menys casos de forma generalitzada. La tendència és a la baixa i de manera espectacular a les residències, ja que ja estan totes vacunades i es nota la diferència de tant residents com treballadors i treballadores no estaven vacunats.

La situació és esperançadora i esperen que siga el principi del fi. La pròxima setmana es vacunara als centres de dia i a les clíniques privades, i començaran els protocols per a poder començar a vacunar als majors de vuitanta anys segons vagen arribant les vacunes a la nostra comunitat.

De part de Marina Salut comuniquen que en aquest moment hi ha 21 persones ingressades en planta i 8 a l’UCI malalt de Covid-19.

Ens trobem davant d’una baixada important, però adonem-nos que actualment, ens trobem en les mateixes xifres que en el pitjor moment de l’estiu. No podem baixar la guarda!

Segons les dades de Conselleria de Sanitat actualment a Pego hi ha 33 persones amb PCR + 14 dies i 24 persones positives més que la setmana anterior.

Des del centre de salut de Pego ens informen que hi ha hagut una baixada important aquesta setmana, estem veient una disminució de casos i un doblegament de la corba, pareix que estem molt millor gràcies a l’esforç que estem fent tots els pegolins i pegolines.

En els pròxims dies venen festes molt emblemàtiques per als pegolins i les pegolines, com són el carnestoltes, la crosta o la pinyata. Ara més que mai ens hem de quedar a casa, és una situació molt trista per a la cultura i l’economia del nostre poble i per a tot que comporta el no poder gaudir d’aquestes festes.

Tinga’m un poc més de paciència que de segur que tots junts podrem amb el virus!

Recordeu que hem de continuar limitant les nostres interaccions socials a aquelles que siguen estrictament necessàries i complir amb les normatives sociosanitàries i les mesures restrictives de mobilitat vigents.

El virus no discrimina!

La nostra salut està en joc!

No podem baixar la guarda!

955 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!