13 de febrer, Dia Mundial de la Ràdio

Els estats membres de la UNESCO acordaren en 2011 que el 13 de febrer es commemoraria el Dia Mundial de la Ràdio, decisió ratificada per l’Assemblea General de les Nacions Unides en 2012.

Aquesta decisió es fonamentà en la consideració de la ràdio com un un mitjà poderós, de fet, és el de major consum en tot el món, per la seua immediatesa, proximitat i capacitat única d’arribar a la més àmplia audiència. La ràdio és un element de democratització per donar peu a que totes les veus s’expressen, estiguen representades i siguen escoltades. Les emissores de ràdio han de servir a comunitats diverses, oferint una àmplia varietat de programes, punts de vista i continguts, i reflectir la diversitat d’audiències en les seues organitzacions i operacions.

Ràdio Pego participà ahir en una reunió de la Xarxa d’Emissores Municipals Valenciana amb motiu del Dia de la Ràdio i amb l’objectiu d’organitzar noves iniciatives de col·laboració. Donades les circumstàncies, ha estat una trobada virtual, en la qual s’ha donat la benvinguda a noves emissores locals que se sumen a la Xarxa.

En aquestos moments, la XEMV, xarxa creada sota l’empar de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, reuneix a 32 emissores, les quals treballem colze amb colze per a compartir continguts i donar vida cada setmana al programa El Rall. Per descomptat, El Rall d’aquest cap de setmana estarà especialment dedicat al Dia Mundial de la Ràdio. Podeu escoltar-lo a través de les nostres ones demà dissabte a les 13 hores.
895 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!