Comunicat de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Pego (05/02/2021)

Com cada setmana ens hem reunit per videoconferència Salut Pública, Marina Salut, alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores de sanitat de la comarca.

Des de Salut Pública ens informen que encara que el risc és extrem la previsió és encoratjadora, ja que els casos van baixant. Estem millor que estàvem dos setmanes arrere.

També ens han informat que hui han acabat de vacunar totes les residències.

En aquests últims dies la incidència més gran ha estat en els centres educatius, però ens informen que està controlat, ja que els xiquets i xiquetes evolucionen bé i a més aquests, en la majoria dels casos, solen ser asimptomàtics.

Des de l’hospital comarcal ens han informat que el dia d’avui, en atenció primària hi ha menor pressió. Hi ha 49 pacients ingressats a planta i 11 a l’UCI.

Continua havent-hi molta activitat, però ens trobem millor que setmanes anteriors, ja que hi ha hagut una baixada important i un millorament de la situació.

La tendència és esperançadora, les dades són bones, però cal esperar que aquestes es consoliden.

Aquesta tendència també s’ha transmès al nostre centre de salut. Actualment, el nombre de pacients a l’agenda Covid ha baixat i aquesta ja no és tant enguixadora. S’ha notat la baixada d’incidència de pacients i menys pressió assistencial pel que respecta a la Covid-19.

Segons la Conselleria de Sanitat, actualment a la nostra població hi ha 73 PCR + 14 dies, 41 positius més que la setmana anterior i 2 persones més que han mort a causa d’aquesta pandèmia.

Encara que aquestes dades no són bones, són millors que les que teníem fins ara, RECORDEU QUE NO PODEM BAIXAR LA GUARDA!

Volem agrair a tota la població l’esforç que està fent i que gràcies a tots els pegolins i pegolines podem veure una llumeta al final del camí.

Recordeu que hem de continuar limitant les nostres interaccions socials a aquelles que siguen estrictament necessàries i complir amb les normatives sociosanitàries i les mesures restrictives de mobilitat vigents.

El virus no discrimina!

La nostra salut està en joc!

No podem baixar la guarda!

741 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!