Comunicat de la Regidoria de Sanitat (16/04/21)

Com cada setmana ens hem reunit alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores de sanitat de la comarca amb Marina Salut i Salut Pública.

Segons ens informa salut pública, la situació és molt bona i la incidència és baixa. Hi ha pocs casos i a més aquests estan controlats en la nostra comarca.
El risc en els pròxims 7 dies és baix.

Pel que respecta a l’hospital Marina Salut en aquests moments no hi ha cap ingressat en planta i sòls 1 en UCI per COVID-19.

Aquesta setmana s’han vacunat a Dénia en Llunàtics a les persones de 62-63 anys i als centres de salut de 72-73 anys. En l’hospital s’han vacunat malalts de risc extrem com són trasplantats i diàlisi, la setmana que ve començaran amb els malalts oncològics
En total s’han inoculat unes 5000 dosis.

La situació en la nostra població és bona no hi ha cap positiu per COVID-19.
Estan vacunant-se a les persones de 62-63 anys en Dénia i en el nostre centre de salut en aquest moment estan vacunant a les persones de 70 anys.

No tenim notícies de quant serà la vacunació massiva perquè depén de les vacunes que arriben, però ja estem fent les gestions oportunes per a condicionar el pavelló municipal, esperem que siga com més aviat millor i puguem continuar amb la nostra vida i que tot torne a la normalitat.

Recordeu que hem de continuar limitant les nostres interaccions socials a aquelles que siguen estrictament necessàries i complir amb les normatives sociosanitàries i les mesures restrictives de mobilitat vigents.

El virus no discrimina!

La nostra salut està en joc!

No podem baixar la guarda!

771 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!