Compromís premia la professionalitat de les treballadores i treballadors de la residència

L’acte va tindre lloc a les portes de la residència, on es van donar cita gran part de la plantilla homenatjada, amb la directora del centre, Susana Ginestar, al front.

La portaveu local de Compromís per Pego, Reies Vicens, sigué l’encarregada de lliurar el socarrat que acompanya el premi 9 d’Octubre, tradicional en la celebració del 9 d’Octubre a Pego. Vicens explicà que enguany l’acte s’havia ajornat perquè Compromís volia comptar en ell amb l’acompanyament musical de Jaume Ginestar, i per tal de quadrar les agendes finalment es va decidir que es duria a terme el divendres dia 16.

Compromís per Pego va tindre clar des del primer moment a qui anava a atorgar el premi. La decisió va ser unànime segons Reies Vicens, qui  confessà que ella en els moments de desànim ha pensat en tot allò que estaven vivint i lluitant els treballadors dels centres de majors per a fer front a la pandèmia.


Per a Compromís, els treballadors i treballadores de la residència han mostrat una gran professionalitat. La portaveu destacà que l’equip ha dut a terme una gran tasca no només per a protegir els residents de la covid-19, sinò també per a mantindre-los a ells i a les seues famílies sempre tranquils, segurs i confiats.


Per part de la residència, Susana Ginestar tingué paraules d’agraïment per a Compromís i per a tot l’equip de treballadors i treballadores. Però també per a les famílies i per a tots els pegolins i pegolines pel suport que els han donat des del primer moment. Segons comentà, la clau de l’èxit està en la capacitat d’esforç i sacrifici i la unitat del seu equip.


A més, a més, la directora tingué unes paraules especials per al seu germà, Jaume, qui ha estat un suport per a ella, i per a tots els residents i treballadors en aquestos moments tan complicats.


Des de Compromís també hi hagué un gest d’agraïment cap a Jaume Ginestar per la seua col·laboració desinteressada. Aquest amenitzà l’acte amb algunes de les cançons que ha interpretat durant el confinament per a la residència.
1003 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!