Compromís per Pego presenta una llista amb «gent que s’ha implicat en l’elaboració del programa»

Una llista amb moltes cares noves, joves, però que no oblida el bagatge i l’experiència i que, per tant, inclou a gent implicada des de fa molts anys en el partit. Divendres passat, Compromís per Pego ratificava esta candidatura, les línies bàsiques del programa per a les eleccions de maig de 2015 i inaugurava la seu on es podrà trobar a la gent del col·lectiu.
Divendres passat a la vesprada Compromís per Pego tenia una doble cita, en primer lloc una assemblea oberta de la formació per a ratificar les línies bàsiques del programa i per a ratificar la llista amb què concorrerà a les properes eleccions municipals de maig de 2015. En segon lloc, inaugurava nova seu per estos mesos que restes per a la cita electoral, al carrer la Pau, nº9.

Les primeres posicions de la llista amb que Compromís per Pego es coneixien pel procés de primàries que es va dur a terme mesos enrere. No obstant, calia un canvi en el número sis de la candidatura per complir amb la llei de paritat a les candidatures i tota la resta de posicions fins a completar el llistat. El portaveu i secretari local de Compromís per Pego, Àngel Oltra Pérez, dividia en dos la candidatura. D’una banda els primeres posicions triades en primàries que estan conformades «amb gent jove, gent nova i Conxa que repetia, que continua sent jove». La segona part de la candidatura ‒a partir del número 9‒ ha estat configurada per l’Executiva local i, segons Oltra Pérez, que han intentant «continuar amb eixa línia [de joventut] però sense oblidar el bagatge que tenim d’experiència i, per això, hem rescatat algunes persones que han estat tota la vida al partit i que tenen una experiència molt gran». Apuntar que la mitjana d’edat de la llista per a les eleccions municipals de maig de 2015 de Compromís per Pego és de 37 anys.

Destacava el secretari local de Compromís que es tracta de «gent que s’ha implicat en l’elaboració del programa i sabem que tenen una implicació i unes idees». Un fet que, assegurava Àngel Oltra Pérez, «ens interessava més que simplement buscar gent per plenar una llista».

L’alcaldable de Compromís per Pego, Conxa del Ruste Aguilar, afirmava que està «encantada en la llista que porte» i explicava que, davant la gent que va participar en l’assemblea oberta, ja ha traslladat que «no m’haguera presentat a les primàries com a possible cap de llista si no haguera tingut l’equip que sabia que tenia darrere». Del Ruste Aguilar definia eixa llista com plena de «joventut però també amb experiència» i, sobretot, ressaltava que la candidatura de Compromís per Pego té «molta energia, molt de positivisme i moltes ganes de fer de Pego un poble millor».

La candidatura de Compromís per Pego està composada per:

1- Conxa del Ruste Aguilar.
2- Àngel Oltra Pérez.
3- Anna Sastre Massanet.
4- Bernat Boluda Garcia.
5- Jordi Pascual Sendra.
6- Reies Vicens Pérez.
7- Josep Joan Folqués Sala.
8- Pascual Marí Sendra.
9- Clara Pastor Lull.
10- Victor Climent Vidal.
11- Ximo Pastor Sastre.
12- Mercè Pons Sendra.
13- Carles Valor Micó.
14- Karen Patricia Lynch.
15- Edu Alcina Siscar.
16- Anna Femenia Estela.
17- Josep Nadal Sendra.
SUPLENTS:
18- Germà Miralles Gomar
19- Elvira Cambrils Miralles
20- Jimi Ferrando Sendra.


Bona part de la candidatura de Compromís Pego


Una vegada ratificada la candidatura de Compromís per Pego, per unanimitat, es passava a votar l’acceptació del programa que, després d’explicar-se, s’aprovava també per unanimitat, segons fonts de la formació. Àngel Oltra Pérez explicava que, els pilars bàsics que vertebren el programa electoral de Compromís per Pego, són «no abandonar a les persones, com pareix ser que s’està fent ara». Per això, assegurava que «hem incidit molt en els Serveis Socials, en la Igualtat i també en mesures per a l’Administració de transparència i de participació. La tercera, la via econòmica, impulsar els sectors econòmics com són el comerç, el turisme i l’agricultura».

Font:Joves PV Compromís per Pego


Afegia Conxa del Ruste Aguilar que es tracta «d’un projecte de poble on la dinamització econòmica i el recolzament a les situacions de les persones són les bases fonamentals». Ressaltava també l’alcaldable de Compromís per Pego que el programa «no és una entelèquia, sinó que són coses que trobem que es poden fer. No són coses irreals ni venem fum», concloïa.Ja acabada l’assemblea oberta de Compromís per Pego, s’encetava la part més lúdica de la cita, la inauguració de la seu, al carrer la Pau nº9. Una inauguració a la que va assistir un nombre elevat de gent. Esta estarà oberta de moment, els dijous de matí i el divendres de vesprada, quan els dos actuals regidors de Compromís per Pego poden atendre les persones que vullguen consultar qualsevol qüestió. Dijous de matí atendrà Josep Nadal i divendres de vesprada Conxa del Ruste. Esta última destacava la presència del primer en la candidatura de Compromís per Pego a les eleccions municipals «perquè volíem que ens acompanyara en la llista perquè açò és molt important per a nosaltres». D’altra banda, recordava Conxa del Ruste que Compromís per Pego «té un telèfon, un correu electrònic i una pàgina web on qualsevol pot adreçar-se i dirigir totes les propostes que vullga».

1244 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!