Compromís per Pego celebrarà el congrés local divendres per a triar nou portaveu

El partit ha anunciat este matí que el divendres celebrarà el seu congrés local el divendres, en el qual es farà la votació per a elegir a qui substituirà a Víctor Climent com a portaveu de Compromís i secretari local del Bloc.


El grup municipal ha manifestat que «d‘acord amb la tradició del col·lectiu local de separar els càrrec institucionals del orgànics, l’anterior secretari local, Víctor Climent, abandona el càrrec després d’haver sigut elegit regidor».


Climent ha estat el secretari local del Bloc i portaveu de Compromís per Pego durant els quatre últims anys.

Sha acomiadat de les dues responsabilitats amb una carta dirigida al col·lectiu en què fa balanç del que ha sigut el seu mandat al llarg de la darrera legislatura. Un balanç que considera positiu.


El portaveu pensa que la darrera legislatura ha estat un èxit per a Compromís per Pego, tot i que no han aconseguit l’objectiu de governar.


Climent ha explicat que el termini de presentació de candidatures per a succeir-li està obert i finalitzarà a les dotze del migdia del divendres, 6 de desembre. En el congrés local es procedirà a la votació per a triar la nova executiva.


En la carta, agraeix «l’esforç de totes les membres de la Executiva Local, les militants i simpatitzants» i a tots els ciutadans que els han donat suport en estos anys. A més, el secretari local demana «disculpes a aquelles persones que s’han pogut sentir decebudes» perquè no s’han complit les seues expectatives».


I, per últim, Víctor Climent desitja sort i «més encerts que errors» a qui ocupe el càrrec a partir del divendres, que comptarà amb el seu suport.

1745 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!