Agenda del cap de setmana (29 novembre-01 desembre)

En este últim divendres del mes de novembre, els comerços de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego s’uneixen al Black Friday. Els establiments ofereixen hui descomptes i ofertes especials. Una iniciativa importada dels Estats Units en l’any 2011 per tal d’estimular les compres i que molts aprofiten per a abastir-se de cara als Nadals.

I cal recordar també que a partir de les huit es posarà en marxa la ruta Tapego perquè hui és un nou divendres de tapes pegolins.

CONCERT I EXPO PICTÒRICA

Amb el concert d’Akram Trio hui conclou la programació del novembre musical.

A les huit de la vesprada a la Casa de Cultura de Pego, el trio oferirà un repertori titulat Metamorphosis. L’entrada serà gratuïta.

D’altra banda, este divendres és també l’últim dia per a visitar l’exposició pictòrica del grup Pinzellades, que es troba al Centre d’Exposicions de Pego. L’horari de visites és de deu a una i de cinc a huit.


PRESENTACIÓ DEL LLIBRE AMIRA

Per a demà dissabte, l’Associació Cultural Atzaïla ha organitzat la presentació de la novel·la Amira de Just I. Sellés al saló d’actes de l’Espai Veïnal, a partir de les set de la vesprada. L’obra tracta sobre el col·lapse andalusí de la Muntanya en temps del visir Al-Azraq. En l’acte es projectarà l’audiovisual «Desperta Diània».

PARLEN DELS MORISCOS A BENIALÍ

L’Ajuntament i la Unió Cultural d’Amics de la Vall de Gallinera han preparat una jornada al voltant de la vida dels moriscos a les valls.

La cita és demà a les sis de la vesprada a l’Ajuntament de Benialí, on tindrà lloc la conferència titulada «L’agricultura morisca: de la terra a la taula». La impartirà Frederic Aparisi, professor d’Història Medieval de la Universitat de Lleida.

I a les set començarà una xerrada d’Alba Soler, arquitecta i professora de la Universitat Jaume I, sobre «L’arquitectura dels despoblats moriscos a les valls de la Marina Alta».


MATINAL MOTERA PER AL DIUMENGE

Esta agenda es completa amb la III Matinal Motera organitzada per la filà Almogàvers per al diumenge, 1 de desembre ja. El lloc de trobava per als amants de les dues rodes serà el passeig del Clot, a partir de les nou del matí. S’oferirà als assistents un esmorzar per 10€ i hi haurà música en directe. A les 12:30 es farà una ruta.

1209 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!