Compromís Pego reuní dissabte un centenar de persones en la celebració del 9 d’Octubre

Finalment la festa prevista a la plaça Maria Cambrils va tindre lloc a les instal·lacions del mercat municipal, on un centenar de comensals van compartir la tradicional paella. També hi hagué un concurs populars de paelles i activitats per als xiquets i xiquetes. A més del lliurament del Premi 9 d’Octubre que enguany Compromís ha atorgat al Centre Excursionista Pego.

Però, l’atractiu principal de la jornada va ser la presència del portaveu de Compromís al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví; i la síndica de Compromís a les Corts Valencianes, Papi Robles, que van estar acompanyats pel diputat pegolí a les Corts Valencianes, Josep Nadal. Presències que van atraure a Pego dissabte a membres d’agrupacions de Compromís d’altres localitats de la comarca.

El primer en intervindre va ser Josep Nadal, qui va fer una crida a la ciutadania a participar activament en la política i formar part de Compromís Pego.

Pel seu costat, la síndica de Compromís, Papi Robles, va destacar la importància de les agrupacions locals i la política de proximitat.


Com a colofó, Joan Baldoví, que ha anunciat recentment que serà el candidat de Compromís a la presidència de la Generalitat Valenciana, manifestà la seua alegria per tornar a la seua terra després dels anys que ha estat al Congrés dels Diputats, però, reconegué que és important que el nacionalisme valencià estiga present i defensat a Madrid. I va posar de relleu el paper de Compromís en els pactes de govern a ajuntaments i Generalitat Valenciana.

La portaveu local de Compromís Pego, Reies Vicens, es mostrava molt satisfeta de poder tornar a celebrar el 9 d’Octubre al carrer després de la pandèmia, i de la bona resposta de les persones afiliades i simpatitzants de tota la comarca. Dissabte aprofitavem l’ocasió per a preguntar-li quan serà l’elecció de Compromís de la seua candidata o candidat a l’alcaldia de Pego.
693 Visites
Hola!!