Compromís Pego reuní diputats, regidors d’altres pobles i militants en la 10ª Crosta

Compromís Pego reuní dissabte militants i afins en el seu particular Dia de la Crosta en què, a més de compartir taula i mantell, també hi ha lloc per a la reflexió i el debat. La jornada conjuga gastronomia i política des de fa 10 edicions, celebrant el dia del plat típic i tradicional pegolí en la mateixa jornada en què Pego es vesteix de dol per la Pinyata.

Dissabte l’acte es va dur a terme al pla de la Font, davant la seu que l’agrupació ha elegit per a les properes eleccions municipals. Entre els assistents, membres d’agrupacions locals d’altres pobles de la Marina Alta i la Safor, com Dénia, Pedreguer, El Verger… 

El número u de la candidatura valencianista local, Víctor Climent, va actuar de mestre de cerimònies i va donar pas a l’exposició de tres projectes que l’agrupació pegolina vol incloure en el seu programa electoral: les comunitats energètiques, la rehabilitació d’habitatges del casc antic i el sistema de recollida de residus sòlids urbans de porta a porta. Projectes que són una realitat a altres poblacions i dels quals van parlar Neus Mulet, Yoana Sintimbrean i Pep Cabrera, regidores i regidor de Compromís de Gata de Gorgos, Oliva i Pedreguer, respectivament. Escoltem a Víctor Climent:

Tots tres convidats van parlar de cóm s’ha implantat aquests projectes a les seues localitats i dels avantatges que ha comportat per al veïnat d’Oliva i de Pedreguer la posada en marxa de la rehabilitació dels habitatges i de la recollida selectiva porta a porta. Perquè la comunitat energètica de Gata de Gorgos encara està creant-se.

Víctor Climent va recordar que Compromís Pego ha proposat aquestes tres iniciatives al plenari per a la seua aprovació i implantació a Pego i totes tres han estat rebutjades.

Després de l’entrant polític, es va passar a tastar la crosta al que era el saló J. Pass i, a les postres, va haver una altra remesa política, però, en aquesta ocasió de la mà dels diputats de Compromís a les Corts Josep Nadal i Nathalie Torres, i Gerard Fullana, diputat provincial d’Alacant i candidat número 2 a les Corts per Alacant.
461 Visites
Hola!!