Compromís Pego proposa que la sala d’estudis estiga oberta permanentment

El partit de l’oposició ha fet un comunicat aquest matí en el qual proposa que la sala d’estudi que hi ha a la nova biblioteca municipal de Pego, estiga oberta els 365 dies de l’any, les 24 hores del dia.

En la nota de premsa es recalca que “el servei de sala d’estudi o s’oferia a l’anterior biblioteca o, almenys, no complia les condicions mínimes d’espai o il·luminació. Una vegada que ha entrat en funcionament l’aula d’estudi, el grup municipal Compromís per Pego ha volgut presentar una proposta per tal de millorar el servei: obertura 365 dies a l’any, 24 hores al dia”.

El comunicat continua així: “Actualment, la sala d’estudis té un horari habitual de 7 hores al dia entre setmana i 4 hores el dissabte de matí, coincidint amb les hores en que està oberta la biblioteca. I com volen fer possible aquesta proposta? La solució que plantegen els valencianistes consisteix en la implantació d’un sistema de reserva prèvia i accés automàtic, de manera que qualsevol persona podrà accedir a l’espai dedicat a l’estudi, fins i tot, quan la resta de la biblioteca està tancada.

“Era una reivindicació dels i les estudiants i, una vegada que hem aconseguit tindre una sala d’estudi en condicions, volem que aquesta puga ser aprofitada al màxim. Hi ha estudiants que tornen al poble cada cap de setmana i es troben amb la impossibilitat de tindre un espai on estudiar, més enllà de les quatre parets de la seua habitació. O persones que necessiten aprofitar cada minut del dia per a preparar unes oposicions. A totes aquestes persones, i altres casos, va dirigida aquesta proposta”, explica Víctor Climent, portaveu de Compromís Pego. La proposta va ser rebutjada pel regidor de Cultura en una pregunta que va formular el portaveu de Compromís al Ple. “No entenem els motius pels quals s’oposa l’equip de govern del PSOE, ja s’utilitza l’accés automatitzat en moltes instal·lacions esportives de Pego i en pobles del nostre voltant, com Orba, ja fa temps quan van implantar aquest sistema a l’espai d’estudi. És qüestió de voluntat. Nosaltres continuarem reivindicant que és possible i que els nostres estudiant s’ho mereixen”, conclou Climent”.

426 Visites
Hola!!