Compromís Pego ofereix demà una xarrada sobre energies renovables

Els valencianistes han organitzat una una xarrada sobre energia que tindrà lloc demà a les set i mitja de la vesprada, a la placeta situada davant l’ermita de Sant Josep.


Segons informa Compromís Pego, amb la iniciativa es preten parlar del futur energètic dels nostres pobles en l’actual context d’emergència climàtica i pobresa energètica. Alguns dels assumptes a tractar són les comunitats energètiques locals, les opcions i qüestions tècniques per a l’autoconsum energètic, ajudes disponibles des de les diferents administracions públiques o el paper dels ajuntaments en la transició energètica…


Les persones ponents provenen de diferents àmbits on hi haurà des de responsables públiques autonòmiques fins a tècnics del sector empresarial del municipi. D’aquesta
manera, es pretén abordar el tema des de tots els punts de vista i d’una manera global.


Hi participaran Imma Orozco, secretària autonòmica de Política Territorial, Urbanisme i Paisatge; Graciela Ferrer, diputada i coordinadora de la Sectorial d’Energia; Bernat Boluda, electricista i instal·lador d’energies renovables; i Fernando Sastre, enginyer tècnic industrial d’electricitat.


L’acte se celebrarà, com hem indicat, a la placeta de Sant Josep (davant l’ermita), demà divendres 17 de juny a les 19:30 h. I podrà ser seguit en directe a través de la pàgina de Facebook de Compromís Pego.

865 Visites
Hola!!