Comencen les proves presencials a la UNED de Dénia

Hui és el dia assenyalat al calendari per a moltes persones que estan matriculades a la UNED perquè comencen les proves presencials corresponents a la convocatòria oficial de febrer per als i les estudiants de Graus, Màsters i Cursos d’Accés per a Majors de 25 i 45 anys.

Quan apropa el mes de febrer, no sols els i les estudiants es preparen per als exàmens. Cada convocatòria també és un repte per a la universitat, en este cas, per a la Universitat a distància amb seu a Dénia, que continua avançant perquè els i les alumnes només hagen de preocupar-se de demostrar el que saben. La UNED porta mesos preparant-se perquè hui dilluns, 22 de gener, comencen les proves presencials corresponents a la convocatòria oficial de febrer per als i les estudiants de Graus, Màsters i Cursos d’Accés per a Majors de 25 i 45 anys. unedUnes dates en què no només els estudiants es posen a prova. També ho fa la universitat a distància, ja que és tot un repte afrontar amb èxit el desenvolupament d’uns exàmens que, al febrer de 2017 van arribar a la xifra de 226.727.

Enguany, les proves es realitzen del 22 al 26 de gener (primera setmana) i del 5 al 9 de febrer (segona setmana) en el centre de Dénia (UNED Dénia, Plaça Jaume I, s/n) que es convertirà en la seu examinadora dels seus tres centres: Dénia, Benidorm i Xàbia.

Per a la correcta realització de les proves s’han organitzat un total de 148 tribunals en els Centres Associats nacionals, integrats per 615 professors; 15 en els centres internacionals, amb un total de 35 docents, i 39 en els Centres Penitenciaris, en els que participaran 71 docents. Cada alumne pot obtindre el seu calendari personalitzat d’exàmens en el seu campus. A més, es poden consultar els calendaris de totes les titulacions en la página web habilitada per a tal efecte.

Per a facilitar l’estudi, la biblioteca del Centre de Dénia hi ha habilitat un període especial d’obertura amb horari ampliat, romanent oberta durant dotze hores ininterrompudes al dia des del 15 de gener al 9 de febrer.

 

1453 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!