Comença la campanya contra la mosca de la fruita

Les persones interessades a demanar les trampes que ofereix la Conselleria d’Agricultura en la campanya contra la mosca de la fruita, s’han d’inscriure al Servei Municipal Agrari abans del 5 de juliol, portant el carnet de manipulador de plaguicides. El servei agrari els explicarà, al detall, totes les novetats que presenta la campanya del 2019, en què es repartirà trampeig massiu en varietats extra primerenques de cítrics, tant de cultius ecològics com convencionals.

Les varietats són marisol, clausellina, clemenrubi, Pri 23, basol, oronules, Arrufatina, hashimoto, loretina, beatriz, clemenpons, esbal, oroval, satsuma owari, clemennapo, mioro, iwasaki, primosole, okitsu, clemensoon, clemenclara, orogros, cultifort, oct 488, nero, capola i clemenval. També es repartirà enguany trampes per als caquis i magranes.

La Conselleria d’Agricultura repartirà 24 trampes per hectàrea, segons la regidoria d’Agricultura, aquesta dosi és la meitat de la recomanada perquè l’altra meitat de la superfície, així com la col·locació de totes les trampes, ha de córrer a càrrec dels agricultors, que hauran de dur la factura de compra.

1473 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!