Comença a Pego el “Memorial de Colombicultura Paco Ibiza”

Possiblement el millor concurs no federat de coloms, amb premis superiors als 6.000 euros i amb els millors exemplars de la Comunitat Valenciana. Aquesta vesprada primera solta puntuable a les 7 aproximadament. A més els partits d´aquest cap de setmana corresponents a la lliga de futbol sala. I avui el protagonisme a Pego l’acapara el concurs de Colombicultura “Memorial Paco Ibiza” que des de aquesta vesprada i fins al proper 27 de maig permetrà que el cel de la marjal tinga entre els seus inquilins als millors coloms de la Comunitat i de part del territori espanyol. El passat diumenge ja es va realitzar la solta d’acoblament per a què els àrbrits conegueren les marques de cada animal.

Finalment seran 85 els coloms que inicien el concurs, amb premis molt suculents, més de 6.000 euros per al guanyador. La solta es realitzarà minuts abans de les 7 de la vesprada.

Els premis i les condicions d’on s’ubica La Pegolina, al mig del camp ha provocat que des de feia mesos no quedaren places i hi ha coloms procedents de La Marina, La Safor, La Ribera i Castelló, principalment.

La primera solta serà al voltant de les 7 de la vesprada i en acabar berenar tradicional. Santamaría convida a tot el poble de Pego a acostar-se a La Pegolina i seguir de proa el concurs.

El programa Pols i Vent de Ràdio Pego modifica la seua estructura per a oferir la millor informació del concurs. Des de la solta i fins les 9.00 de la nit hi hauran diferents connexions en directe per a conèixer com es desenvolupa la prova. A més, els comentaris dels protagonistes, anècdotes i la millor informació de Tir i arrossegament i pilota valenciana.

A continuació donem compte dels partits previstos per a aquest cap de setmana en la lliga de futbol sala. Tots els partits es realitzaran al Pavelló Municipal d´esport.

Jornada 29 12 i 13 maig 2007

Pavelló Dis. 14:00 REST. POLIGONO/TALL. CHIPI vs CAFETERIA BURGUER BALI

Pavelló Dis. 15:00 RODES SERRA/CAMBRILS OBR. vs TALLER 2000/SPORTS LA CASA

Pavelló Dis. 16:00 YESOS COSTA/RAMON COSTA vs SPORTS LA CASA

Pavelló Dis. 17:00 VALL D’EBO vs EMIC/FERROBOX

Pavelló Dis. 18:00 FONT. HILARIET/L’ENCONTRE vs PAP. A2/CONTR. ELS PEGOLINS

Pavelló Diu. 8:30 DISTRIBUCIONS CERESOLA vs F. S. EDICO

Pavelló Diu. 9:30 BAR ZORRILLA/ELEC. MOYA vs MARPEGO/MANTENGARDEN

Pavelló Diu. 10:30 PA VARIAR vs TEAM TIP-TOP


376 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!