Claudia Molina guanya el premi del cartell de Carnestoltes 2009

‘Disfressa’t en carnestoltes i no li pegues més voltes’, títol de l’obra, ha obtingut la major puntuació entre la trentena d’obres presentades. La imatge té com a figura central un antifaç format per mans humanes. El Carnestoltes d’enguany cada vegada està més a prop i va notant-se. De moment, ja té imatge, la dissenyada per la jove pegolina Clàudia Molina Guixot, estudiant de Belles Arts a Altea. Amb el títol ‘disfressa’t en carnestoltes i no pegues més voltes’ Claudia Molina va convèncer el jurat del XVII Concurs de Cartell de Carnestoltes i va aconseguir la màxima puntuació. El jurat va valorar, per dalt de tot l’originalitat de la imatge premiada basada en la combinació de les mans per a dibuixar un antifaç carnestolenc.

Dos ulls de foc sobresurten de la unió dels fins dits, polze i índex, que els dibuixen ametllats. Dos ulls que ressalten sobre el negre de les mans que formen l’antifaç i el rostre insinuat; el roig els acompanya de fons. Tres colors que resumeixen allò més destacat del carnestoltes, la nit, la passió per eixa festa màgica de la transformació i el foc que en pinyata s’encendrà per dir-li adéu.

I sobre l’organització de Carnestoltes, una altra de les passes que s’estan donant des de la regidoria de Festes és obrir el termini de sol•licituds per a muntar barra durant la nit de Carnestoltes. Així, tots els col•lectius i persones interessats poden passar per Informació de l’ajuntament de Pego per a agafar la documentació necessària i presentar-la. El proper dijous, 5 de febrer, a les 8 de la vesprada i al saló de plenaris de l’ajuntament de Pego tindrà lloc la reunió organitzativa.
626 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!