Ciutadans de Pego anirà a les eleccions si el PP no rectifica la fusió amb els Independents

El 80% dels populars se sumaria a este partit creat per Juan Moratal, que en les passades eleccions anava de número quatre en la llista que encapçalava Carmelo Ortolà. Els encara militants del PP afirmen que José Joaquin Ripoll, president del PP d’Alacant i Fernando Gil, president de l’executiva popular de Pego, no representen a molts d’ells. Ciutadans de Pego es va fundar fa un mes sota l’impuls de Juan Moratal, un històric del PP local que, com una gran majoria de l’afiliació, assisteix sorprès a la decisió que ha pres la direcció provincial del partit de concórrer a les eleccions junt amb la formació d’Independents fundada per l’ex alcalde Carlos Pascual.

Moratal, en declaracions al diari Las Provincias, va indicar que la nova força política aglutina al 80 per cent dels afiliats del PP pegolí i a més, comptaria amb el suport de persones d’altres ideologies. Els encara militants populars estan disposats a concórrer a les eleccions de maig si el PP autonòmic no rectifica les decisions que està prenent José Joaquín Ripoll. Moratal va afegir que l’actual president provincial “no ens representa a molts i amb el que no compartim les maneres d’actuar”.

De fet, estan esperant un posicionament des de València per a “tirar-se al carrer”. Perquè, segons va manifestar Moratal, “ja està la idea, les ganes i un projecte que volem per a Pego i que mai podria ser junt amb els Independents”. No obstant, i malgrat que els seus escrits a Ripoll no han obtingut cap resposta, gran part de l’afiliació inclús confia en el seny dels dirigents autonòmics del PP, però insisteixen en el fet que si els deceben “no tirarem la tovalla, perquè molts portem més de 20 anys en política” i “volem aconseguir el nostre projecte per a Pego i no podem anar-nos-en a casa”, va concloure Moratal.

Per la seua banda, l’alcalde de Pego, Carmelo Ortolà va indicar ahir en el programa Taula Oberta de Ràdio Pego que des del PP pegolí ja no interessa Carmelo perquè “no es presta a interessos”. En aquest sentit, el alcalde de Pego va ironitzar sobre el futur a l´assenyalar que a partir d’ara s’iniciarà una campanya contra la seua persona per a responsabilitzar-lo de tots els mals de Pego i de part de la humanitat i va afegir que no descarta presentar-se per un altre partit, però primer hauran de tirar-lo del PP.

686 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!