Ciudadanos vol «desemmascarar el costat fosc de l’Ajuntament amb la transparència»

És una de les frases que pronunciava la seua candidata a l’alcaldia, Noelia Rodríguez, durant l’acte central de campanya celebrat ahir. Assegurava que si govern s’aproparà a la gent per saber les seues necessitats. Així mateix, definia el programa de Ciudadanos com «senzill i realitzable».
Ahir de vesprada, el tercer acte de campanya que va viure Pego va ser l’organitzat per Ciudadanos (C’s), una de les noves formacions que es presenten a les eleccions municipals en este 2015. El primer en intervenir va ser el nº2 de la candidatura, Rafa Mendías, que va definia el projecte local com a «proper, humà, fet per al ciutadà on vosaltres sigueu el centre d’atenció i disfruteu de la participació en l’àmbit de l’administració». La meta de Ciudadanos, «eliminar la meta entre l’administració i la ciutadania». Afirmava el nº2 de la formació taronja que «no volem cap sillonet, ni protagonisme, ni rivalitat». Declarava que «Ciudadanos es presenta com una alternativa política que fa falta a este poble».
Entrava a explicar els 5 punts bàsics del programa de Ciudadanos el nº12 de la candidatura, Vicente Faes, que iniciava l’explicació pel punt que diu «no a la corrupció» ja que, explicava, la gent que forma part de Ciudadanos «és gent que no pensa en cap moment, en tirar-se els diners a la butxaca». També inclou en el llistat de preocupacions de la formació «el dret a ser mare», per ajudar a augmentar la taxa demogràfica, proposen «una partida pressupostària amb un control socioeconòmic per a les famílies que vullguen ser pares i la seua economia no els ho permet».
Pel que fa a la reactivació de la borsa de treball, Ciudadanos proposa «donar suport a l’empresari intentant baixar impostos innecessaris i intentarem que es puga crear treball i que les pimes puguen tirar endavant. Crearem nous llocs de treball per a discapacitats perquè no volem que ningú se senta inútil, volem que tots se senten iguals», afirmava Faes.
La candidata de Ciudadanos a l’alcaldia de Pego, Noelia Rodríguez, començava la seua intervenció confessant que, «si algun dia dirigira este poble, el primer que faria seria endinsar-me en la gent per saber els problemes que hi ha i intentar solucionar-los de la millor possible». Per això, afirmava, les propostes de Ciudadanos «no només són per a l’Ajuntament, són per al poble». En eixa línia declarava que «Ciudadanos vol desemmascarar el costat fosc dels ajuntaments» a través de la «transparència». Afirmava Rodríguez que «l’ajuntament de Pego ha de ser com casa nostra».

«Necessitem noves instal·lacions més adequades per als nostres majors, és per això que hem pensat en traslladar-los a l’antic institut», comentava Noelia Rodríguez que afegia que «la idea d’ampliar la residència és per a retallar llistes d’espera» perquè la gent no haja de «renunciar a una oferta de treball».

Estes i altres propostes estan incloses en el programa de Ciudadanos de Pego que, assegurava Noelia Rodríguez és un «programa pensant amb i per a vosaltres. No són projectes grandíssims com anuncien altres partits. Són senzills i necessaris per al poble de Pego». Acabava demanant el suport de la població a la seua candidatura.
1524 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!