Ciscar dóna suport a la candidatura dels populars de Pego

Amb la seua presència, diumenge de vesprada, a la presentació de la candidatura que encapçala Ana Ortolá. Esta va criticar els últims 12 anys de govern a l’Ajuntament de Pego i va presentar un programa «realitzable 100%» per fer créixer Pego.
El Partit Popular de Pego va presentar la seua candidatura diumenge de vesprada davant de la seua seu, situada al passeig Reina Sofia, nº12. Ho va fer amb la presència del president provincial dels populars, José Ciscar. La primera en intervindre va ser la presidenta local de la formació, Maite Ferrándiz que va assegurar que «era un orgull» poder presentar la candidata popular, Ana Ortolà. També declarava que «per a nosaltres, per damunt de tot sempre ha estat el partit que representem, el PP».
Sobre la candidatura va destacar que està formada «per persones que volem viure en el nostre poble i com ve diu l’eslògan de campanya, volem que Pego cresca, que es facen coses en el nostre poble i que es treballe en benefici de tots els pegolins, no només d’uns pocs com s’ha fet en els últims 12 anys», criticava així el govern actual de l’Ajuntament de Pego.
La candidata popular, Ana Ortolà, va subratllar que la candidatura té un projecte de futur «construir un Pego millor on allò important sou vosaltres, els pegolins». Ho volen aconseguir amb una «gestió basada en l’eficiència i realitat. No promeses que és el que hi hagut fins ara» i reconeixia que, per a això «és tan important treure el major nombre de vots el dia 24». Ortolà transmitia que el PP local vol fer de Pego «un referent» on la gent puga quedar-se a treballar. El PP vol que «Pego cresca en benestar i en treball».
Ana Ortolà va contrastar el projecte de futur del PP de Pego amb la manera de governar d’estos últims 12 anys. Criticava les excuses dels partits governants «de perquè no poden fer més per Pego». Ho feia identificant en una sola les tres forces polítiques que, junt amb el PP, conformen la corporació municipal, afirmava que «tots són un». Afirmava que «ja està bé d’enganyar a la gent» i assegurava que «no volem anar arrere ni fórmules màgiques». Acte seguit Ana Ortolà enumerava que és el que vol el PP: «poder passejar pels nostres carrers nets, que funcionen els xicotets negocis, poder prendre un café un diumenge de vesprada sense haver d’anar al poble del costat, poder anar al cine, per als majors un pensionista digne on es troben com a casa i tinguen molts més servicis dels que tenen ara».
La candidata popular asseverava que «ha arribat el moment de donar l’oportunitat a gent que tenim la formació i l’experiència suficient per a demostrar que Pego pot créixer, pot tindre molts més llocs de treball, oci per a la joventut, nova residència per als majors, atractius turístics i moltes coses més». I assegurava que el programa electoral del PP «és cent per cent realitzable. No són propostes que, després de quatre anys continuen sent propostes. Són realitats que podem dur endavant». Subratllava que la candidatura del PP vol «treballar per Pego i tingueu per segur que, els nostres interessos són els mateixos de la gent ací present».
El president provincial del PP, José Ciscar, present a l’acte de presentació de la candidatura dels populars de Pego va incidir en el fet que es tracta de «gent preparada, amb il·lusió, amb vocació de servei, gent honesta, propera» i és per això que assegura que el 24 de maig no hi ha res a reflexionar, «s’ha de votar al PP». Reconeixia Ciscar que «és un moment complicat perquè les sigles del PP estan desgastades». No obstant, explicava Ciscar que les decisions que s’han pres són una necessitat» i per això demanava el vot per a una formació que sap gestionar «des de la responsabilitat».
Admetia el president del PP d’Alacant, José Ciscar que, «el Partit Popular que es presenta a estes eleccions és la millor versió del PP perquè hem aprés i estem corregint els nostres errors». D’altra banda, declarava que els agrada «la moderació, l’ordre, l’estabilitat perquè, si hi ha estabilitat es poden prendre decisions, es genera més confiança, si hi ha confiança hi ha inversió i si hi ha inversió es creen més llocs de treball, es consumix més […] i eixa és la roda de l’economia que intentem posar en funcionament cada dia quan governem».722 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!