Cinc persones deteses a Gandia en una baralla

Les acusacions d’un presumpte assetjament sexual a una menor van ser el desencadenant d’una gran baralla en un bar de Gandia que va acabar amb cinc detencions i amb part del mobiliari de l’establiment destrossat.
Agents de la Policia Nacional i de la Policia Local de Gandia van detindre en la matinada d’ahir a cinc persones, totes elles homes de diferents nacionalitats. Quatre d’ells estan acusats de causar destrosses en el local del barri de Corea, situat en el carrer Poeta LLorente. Al quint li imputen un delicte d’assetjament sexual a una menor de 14 anys que en eixe moment estava acompanyada per son pare.

L’arrest es va produir després d’iniciar-se una baralla en l’interior de l’establiment, segons van informar fonts municipals. La baralla es va originar, segons pareix, quan un home que es trobava en el local amb la seua filla adolescent, va increpar a un dels detinguts, a què va acusar d’acaçar sexualment a la menor.

Al lloc de l’enfrontament es van traslladar onze agents de la Policia Nacional i la Policia Local de Gandia, els que van haver de mitjançar entre els implicats per a poder atallar l’enfrontament. Primer van detindre al presumpte assetjador sexual, que es trobava en el carrer, i posteriorment van entrar en l’establiment, on els seus amics estaven causant destrosses. La policia sospita que van enfurir quan un dels treballadors del local va alertar la Policia Local.

Els agents han obert diligències contra els cinc detinguts. La majoria es troba a Espanya il•legalment, per la qual cosa se’ls aplicarà la Llei d’Estrangeria i seran expulsats del país.


375 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!