Carolina Sala celebra el dia de la Pau donant productes al banc d’aliments de Pego

Una iniciativa que, entre d’altres coses, busca conscienciar l’alumnat que, “ajudant-nos uns als altres és com hem de fer que funcione tot millor i fer un món millor per a tots”. L’activitat solidària ha estat coordinada entre l’escola i l’AMPA del col·legi Carolina Sala.
Hui, 30 de gener, es celebra el Dia Escolar de la No-violència i la Pau. Una jornada fundada l’any 1964 pel poeta i educador mallorquí Llorenç Vidal Vidal que va arribar a tindre una difusió internacional. Este dia es practica a les escoles de tot el món. Amb esta celebració del dia de la pau i la no-violència les escoles propugnen una educació permanent en i per a la concòrdia, tolerància, respecte als drets humans i solidaritat.

Des de l’escola pública Carolina Sala han aprofitat esta data tan assenyalada per fomentar entre el seu alumnat la solidaritat perquè, com apuntava el seu director, Joan Siscar, “busquem conscienciar els xiquets en què, ajudant-nos uns als altres és com hem de fer que funcione tot millor i fer un món millor per a tots”. Apuntava el director que “han respost tots molt bé i amb molta gana” a la crida.
En esta iniciativa han anat de la mà la direcció del centre i l’AMPA del col·legi Carolina Sala. La presidenta de l’AMPA, Amparo Siscar, enumerava la distribució de productes que han donat per cursos. Una barreja entre aliments no peribles i productes de neteja. Explicava Amparo que abans de la tria de productes es va parlar amb la coordinadora del banc d’aliments, la coordinadora de la Mancomunitat de Serveis Socials, Ana Frau per tal de saber que és el que es necessitava. La presidenta de l’AMPA manifestava que “els xiquets estan responent molt bé”, el que fa als membres de l’AMPA estar “molt contents”.
Els i les alumnes es mostraven molt excitats amb el gest que estaven duent a terme este matí. Un grup d’alumnes dels “majors”, ens explicava que amb esta iniciativa “han col·laborat amb la gent pobra donant-li menjar”. Una experiència que els ha agradat molt.
En acabar la donació d’aliments i productes de neteja per part de tot l’alumnat de Carolina Sala el president de la Mancomunitat de Serveis Socials i regidor de l’àrea a l’Ajuntament de Pego, Enrique Moll, manifestava el seu agraïment per l’exercici de solidaritat de tots ells. A més, llançava el desig que “milloren les coses, que la gent tinga faena i no li faça falta la nostra ajuda”. Mentrestant, afirmava que de moment, “hem d’estar al costat de la gent més necessitada i ajudar-los quant puguem”.819 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!