Carnestoltes de Pego 2017 tindrà cinc punts de música i tots estaran situats al casc urbà

És la novetat més destacada que anunciava este matí a Ràdio Pego la regidora de Festes, Rebeca Bañuls. La música acabaran a les 6 de la matinada. D’altra banda, la Comissió de Carnestoltes es reunirà esta setmana per començar a treballar en com millorar les tres festes que giren al voltant de la disfressa: Carnestoltes, la Baixà i Pinyata. Les persones interessades a participar poden escriure un correu electrònic a comissions-festes@pego.org

20170123-cartell-carnestoltes-bigQueda menys d’un mes per a Carnestoltes. Això significa que pràcticament tot ja està enllestit per a este 2017. No obstant això, des de les Regidories de Festes i Participació Ciutadana, al capdavant de les quals està Rebeca Bañuls, han decidit encetar una nova iniciativa que pretén aglutinar opinions diverses sobre «una de les festes més importants que tenim a Pego», en paraules de Bañuls. Així, fa unes setmanes, des de la pàgina web de l’Ajuntament de Pego es va obrir la participació, a tota la gent de Pego que estime la festa, perquè formaren part de la ‘Nova Comissió de Carnestoltes’.

Esta idea, explicava a Ràdio Pego Rebeca Bañuls, naix atenent «allò que en tants programes electorals es va poder llegir de tenir una Comissió de Festes». Amb la proximitat de Carnestoltes la regidora pegolina va creure que era el moment de donar-li «eixe valor al Carnestoltes» perquè es tracta d’«una de les festes més importants que tenim a Pego». Però, avançava Bañuls que la idea és que la Comissió siga de Festes, una comissió en la que puga entrar i eixir gent que vullga implicar-se en totes o en algunes de les festes que se celebren al municipi». De fet, en la Nova Comissió de Carnestoltes també es parlarà de la Baixada del Bullent i de la Pinyata. 

La Nova Comissió de Carnestoltes que previsiblement es reunirà a mitjans d’esta setmana tindrà la missió de «donar idees» i és que cada persones que hi participe podrà «dir la seua, el que li agrada o el que no li agrada i, mirar sobretot, a les Carnestoltes de 2018» per a fer «una festa més gran, més divertida, o més participativa, o si simplement donar la vostra opinió per a millorar-la». I és que confessava Rebeca Bañuls que a hores d’ara pràcticament tot l’engranatge de la festa està encaixat. No obstant això, encara es poden incorporar aspectes concrets. Principalment, però, els fruits de la Comissió començaran a veure’s l’any que ve.

Per a participar en eixa Comissió de Carnestoltes només cal que deixeu les vostres dades personals al correu electrònic comissions-festes@pego.org.

D’altra banda, dijous passat va tenir lloc a l’Ajuntament de Pego la reunió per a coordinar el Pla de Seguretat de Carnestoltes de Pego 2017. Una reunió a la que van acudir responsables de la Comandància de la Guàrdia Civil de Calp, de la Guàrdia Civil de Pego, la Policia Local i de l’empresa privada de seguretat que es contracta per a eixa nit. També van acudir l’enginyer municipal, la regidora d’Obres i Serveis i Manteniment, l’alcalde i la mateixa regidora de Festes.

Pel que fa a la presència de la regidora d’Obres i Serveis en la reunió del Pla de Seguretat, destacava Rebeca Bañuls la importància de què «tots els departaments que intervenen en l’organització de la festa estiguen assabentats dels detalls perquè la festa estiga ben engreixada i tot vaja sobre rodes».

En eixa reunió, s’avançava una de les novetats més importants del Carnestoltes de Pego 2017. Que tota la música estarà al poble. «Hi haurà cinc punts de música, tots dins el poble», eren exactament les paraules de la regidora de Festes que continuava explicant que «enguany la novetat és que als afores no hi haurà música i tot s’acabarà a les 6 de la matinada».

 

3003 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!