Carme Sala torna a ser la més ràpida a la mitja marató d’Alcàsser

És la novena vegada que guanya aquesta prova d’Alcàsser. 1 hora, 21 minuts, 45 segons és el que va tardar Carme Sala a recòrrer la XXVI edició de la mitja marató d’Alcàsser i es va convertir així, aquesta pegolina, en la campiona femenina de la cursa. Carme Sala és una d’eixes atletes que, any rere any, se la veu en els llocs d’honor de les carreres populars valencianes.

En les proves femenines no sol haver un grup estable de corredores forànies -a excepció de les grans cites, on solen acudir kenianes i etiops- pel que, amb excepcions, les espanyoles (o alguna nacionalitzada) solen ser les primeres. El dissabte passat, el cel es va obrir a Alcàsser per a què es puguès celebrar la seua XXVI mitja marató. I en la mateixa, Carme Sala va aconseguir la seua novena victòria en aquesta mateixa cita, ja que va tornar a ser la dominadora en aquesta prova dels 21 quilòmetres.