Carme Sala, atleta del Dorsal-19, guanyadora del circuit de la Diputació de València

No és la primera vegada i de segur tampoc l’última que la nostra atleta més popular, Carme Sala Ferrer, es proclama guanyadora del circuit de Curses Populars de la Diputació de València. No és la primera vegada i pot ser tampoc l’ultima que la nostra atleta més popular; per no dir la millor, Carme Sala Ferrer, es proclama guanyadora del circuit de Curses Populars de la Diputació de València. Aquest circuit consta de 12 proves, començà el dia 4 d’abril amb el XI Gran Fons de Puçol i acabà el dia 8 de novembre amb la XXIII Pujada al Castell de Xàtiva.

Aquest és el palmarès de Carme; gran fons de Puçol, 15 km. 1era Carme, 2ona Patricia Montalvo; V Mitja Marató de Torrent, Carme 2ona i Loeda Soto 1era; XXVII Mitja Marató d’Alcàsser, Carme 1era i Loeda Soto 2ona; XXIV Mitja Marató del Port de Sagunt Carme 1era Loeda Soto 2ona; I Gran Fons Sant Antoni de Requena, 16,200 km. Carme 2ona Loeda Soto 1era; VII 15 km de la Mancomunitat del Carraixet, Loeda 1era, Montalvo 2ona, Carme no participà; VI Volta a Peu Canet d’en Berenguer, 10km., Carme 1era Patricia Montalvo 2ona; XXVII Gran Fons de Catarroja, 15km., Carme 1era ,Patricia 2ona; VII volta a Peu a Godella, Montalvo 1era, Teresa Gràcia 2ona, Carme no participà; V Pujada al Castell de Xiva, 10 km., 1era Montalvo, Carme 2ona; XII Gran Fons de Manises, 16,600 km, Carme 1era Montalvo 2ona i XXIII Pujada al Castell de Xàtiva celebrada el diumenge passat en la que Carme no participà perquè tenia ja puntuació suficient per a ser la primera classificada del circuit de la Diputació de València. Ja informarem de quan i on rep Carme Sala la distinció que l’acredita com a triomfadora. Enhorabona.

Curses per al proper cap de setmana: totes el dia 15; XV mitja marató de Gandia, I cursa Alqueries Xiquet Perdut, II mitja marató Sot de Xera, IX Volta a Peu Solidaritat es Possible, IX mitja marató d’Elda i I Volta als Ponts d’Alcoi, així que si en vols més para el cabàs, n’hi ha per a tots els gustos.
Informar, també, que el Circuit de La Marina Alta “2010” ja està en marxa i que la cursa XXVIII volta a Peu a Pego serà en dia 1 de maig de 2010.

Ferran Ferrando
Dorsal-19
683 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!