Carlos Siscar Bay corre demà l’onzena marató del Repte Esperança

El Repte Esperança 506 que du entre mans Carlos Siscar Bay arriba a la seva fi. Cada mes el pegolí ha fet una marató, 12 mesos 12 maratons. Demà, 25 d’abril, el pegolí corre a casa la marató número 11 de 12 del repte i la que correspon al mes d’abril. A més, a partir de les 13:00 hores Bay serà entrevistat pel programa A córrer de la televisió pública valenciana À Punt. En aquesta entrevista el pegolí parlarà  com a mestre d’educació física i apareixerà fent la marató del repte.

A partir de les 08:30 hores, tal i com ha explicat Bay, farà la marató des de casa: «Faré servir la cambra i correré una distància de 25km d’anada i 25km de tornada, necessite 20 voltes per fer un quilòmetre», explica Bay. Aquesta forma part del Repte Esperança 506, però el pegolí aprofita l’ocasió i s’adhereix  a la cursa organitzada per l’associació AECC (Associació Espanyola Contra El Càncer). Baix el lema “La carrera més llarga” Carlos Siscar col·labora  amb la iniciativa d’AECC, ja que la finalitat de la cursa és «Ajudar a un dels grups de risc en aquests moments, els pacients amb càncer i amb el COVID-19», aclareix el corredor. La cursa solidària que ha organitzat l’associació du en marxa des del 19 d’abril i acabarà demà dissabte 25. Durant una setmana s’han realitzat diferents curses i Bay participa en aquesta última etapa.

La cursa de demà compta amb una menció especial per part del corredor, Carlos Siscar Bay: «La marató “Jo còrrec a casa i “La carrera més llarga” anirà dedicada a totes les persones i empreses que han col·laborat amb el Repte Rsperança 506 i als meus amics i companys d’entrenament».

 

 

1552 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!