Carlos Bernabeu Mestre, renova com a jutge de pau

Marta Piera Bordes és la nova suplent del càrrec. En esta nova convocatòria s’han presentat fins a 7 sol·licituds per a ocupar el càrrec, moltes més que en ocasions anteriors.
El passat 15 d’abril la secretaria del Govern del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana va remetre una carta a l’Ajuntament de Pego comunicant-li que s’obria el termini per a l’elecció d’un nou jutge o jutgessa de pau a la localitat. El 17 de juliol de 2015 s’aprovaven les bases de la renovació. El 29 de juliol, una vegada expirat el termini, es decidia prorrogar el termini per a presentar sol·licituds.

Esta nova convocatòria —es renova cada quatre anys— ha tingut més concurrència que les anteriors. S’han presentat fins a 7 candidatures. D’acord amb la baremació que establixen les bases i la documentació presentada, el resultat porta a la renovació en el càrrec del fins ara jutge de pau titular, Carlos Bernabeu Mestre. On sí que hi ha novetat és la suplència que és ocupada per Marta Piera Bordes llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i Dret.

El portaveu de Ciutadans de Pego, Carmelo Ortolà, destacava que «per primera volta s’ha presentat moltíssima gent» canviant així la trajectòria de la renovació del jutge o jutgessa de pau.

Des del PP, la seua portaveu Ana Ortolà, també manifestava estar d’acord en l’elecció «perquè arreglo criteris és a qui li correspon».

Tant Compromís per Pego com el PSPV es mostraven favorables a l’elecció. És per això que este punt de l’ordre del dia del ple ordinari d’octubre era aprovat per unanimitat.
1148 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!